مطالب مرتبط:
پاسخ یک عضو دولت سیزدهم به حواشی تحصیلات شهید رییسی/ او با نمره ممتازی در مقطع دکتری فارغ التحصیل شد
شهید رییسی میزان حکمرانی شد/تفاوت جهت گیری دولت ها
2 اقدام کلیدی دولت شهید رییسی در آموزش و پرورش چیست؟
بیانیه ستادکل نیروهای مسلح درباره علت حادثه بالگرد رییسی فصل الخطاب است/ پیاده روی در نیویورک ایده شهید رییسی بود/ آیت الله علم الهدی دنبال تحمیل نظر به دولت نبود
مقام دولت سیزدهم: شهید رییسی از اعضای تیم حفاظت برای قرائت دعا دعوت می کرد/ تواضع، توسل، نماز اول وقت و گریه های شبانه از ویژگی های شهید رییسی بود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 27 اردیبهشت 1404 ساعت 17:052025-05-17سياسي

عملکرد دولت شهید رییسی توسط رسانه ها طوری روایت شد انگار ناکارآمد است


نویسنده کتاب «میراث ابراهیم» گفت: عملکرد دولت سیزدهم در رسانه ها به نحوی روایت می شد که گویی دولت ناکارآمد است، ما در پژوهش های خود شاهد ثبت رکوردهای متعددی در حوزه های مختلف بودیم.

- عملکرد دولت شهید رییسی توسط رسانه ها طوری روایت شد انگار ناکارآمد است نویسنده کتاب میراث ابراهیم گفت: عملکرد دولت سیزدهم در رسانه ها به نحوی روایت می شد که گویی دولت ناکارآمد است، ما در پژوهش های خود شاهد ثبت رکوردهای متعددی در حوزه های مختلف بودیم.

به گزارش و به ارث رسیدن اقتصادی نابه سامان، نقطه ای کلیدی در این پژوهش بود.

وی افزود: علیرغم اینکه عملکرد دولت سیزدهم در رسانه ها به نحوی روایت می شد که گویی دولتی ناکارآمد است، ما در پژوهش های خود شاهد ثبت رکورد عملکردهای متعددی در حوزه های مختلف بودیم.

وی با تأکید بر اینکه اخلاص و تقوای شهید رییسی باید در میدان عمل نیز بازتاب یابد، گفت: مطابق با وعده های قرآنی، تقوا زمینه ساز موفقیت در میدان است.

اگر ایشان با اخلاص بودند — که بودند — باید ردپای آن در دستاوردها نیز دیده می شد، که در این کتاب تلاش کردیم آن را با آمار و شواهد مستند تبیین کنیم.

مدیر دفتر نشر معارف، محمدیان، در ادامه این نشست، میراث ابراهیم را پاسخی به یک نیاز جدی در حوزه روایت عملکردی دانست.


برچسب ها: عملکرد دولت - رسانه ها - عملکرد - دولت - دولت سیزدهم - ثبت رکورد - روایت
آخرین اخبار سرویس:

عملکرد دولت شهید رییسی توسط رسانه ها طوری روایت شد انگار ناکارآمد است

عملکرد دولت شهید رییسی توسط رسانه ها طوری روایت شد انگار ناکارآمد است