مطالب مرتبط:
100 هکتار از اراضی ملی سیستان و بلوچستان رفع تصرف شد
100 هکتار از اراضی ملی سیستان و بلوچستان رفع تصرف شد
29 هزار مترمربع اراضی زراعی در تنکابن رفع تصرف شد
پرداخت 1000 میلیارد تومان برای تامین منابع شیرخشک از سوی سازمان برنامه و بودجه/ جوانی جمعیت مساله ای فوری و ملی برای کشور
اختصاص 10 میلیارد تومان به کتابخانه های مناطق محروم توسط بانک ملی ایران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404 ساعت 17:002025-05-14اقتصادي

رفع تصرف 1500 میلیارد تومان اراضی ملی در کرمان

رفع تصرف 1500 میلیارد تومان اراضی ملی در کرمان

فرمانده انتظامی استان کرمان از رفع تصرف بخش وسیعی از اراضی دولتی به ارزش یک هزار و 500 میلیارد تومان در محدوده یکی از روستاهای خوش آب و هوای اطراف کرمان خبر داد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، سردار جلیل موقوفه یی، بعد از ظهر چهارشنبه به خبرنگاران گفت: مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان کرمان با پیگیری های لازم از تصرف حجم وسیعی زمین از اراضی دولتی در محدوده یکی از روستاهای خوش آب و هوای شهر کرمان مطلع و با همکاری کارشناسان بنیاد مسکن، بررسی های بعدی را به صورت بازدید میدانی از محل و تحقیق از افراد مطلع انجام دادند.

وی افزود: در ادامه با پیگیری های مأموران پلیس امنیت اقتصادی و مسئولان و کارشناسان بنیاد مسکن این اراضی که همجوار یکی از مناطق خوش آب و هوای کرمان قرار داشتند رفع تصرف شد.

وی افزود: کارشناس مربوطه ارزش این اراضی را بر اساس موقعیت رو به رشد آن ها بالغ بر یک و نیم همت عنوان کردند که در صورت فروش و واگذاری آن ها به شهروندانی که از اصالت و پیشینه ملکی آن ها مطلع نبودند ضرر و زیان های زیادی متوجه خریداران و برخی نهادهای دولتی می شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رفع تصرف 1500 میلیارد تومان اراضی ملی در کرمان

رفع تصرف 1500 میلیارد تومان اراضی ملی در کرمان