مطالب مرتبط:
فوری؛ اطلاعیه مهم برای بازنشستگان تامین اجتماعی | واریز معوقه حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی + نحوه محاسبه همسان سازی
هشدار شرکت توانیر نسبت به افزایش مصرف برق / درخئاست برای پیوستن به پویش #25_درجه
گرمای هوا مصرف آب را در تهران افزایش داد
گرمای زودهنگام مصرف آب تهرانی ها را بالا برد
گرمای زودهنگام مصرف آب تهرانی ها را بالا برد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 اردیبهشت 1404 ساعت 09:552025-04-26اقتصادي

اطلاعیه توانیر برای بهینه سازی مصرف با توجه به گرمای زود هنگام

اطلاعیه توانیر برای بهینه سازی مصرف با توجه به گرمای زود هنگام

از همه هموطنان درخواست می شود تا با پیوستن به پویش #25_ درجه شرکت توانیر و مصرف بهینه برق،تنظیم دمای وسایل سرمایشی بر روی 25 درجه به تامین برق پایدار کمک نماینند.

- توانیر اعلام کرد: از همه هموطنان درخواست می شود تا با پیوستن به پویش #25_ درجه شرکت توانیر و مصرف بهینه برق،تنظیم دمای وسایل سرمایشی بر روی 25 درجه به تامین برق پایدار کمک نماینند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، شرکت توانیر در اطلاعیه ای اعلام کرد که با توجه به افزایش محسوس دمای هوا در اکثر نقاط کشور، رشد 8 درصدی مصرف برق نسبت به مدت مشابه سال گذشته و کاهش 45 درصدی ذخایر آبی نیروگاههای برقابی به دلیل کاهش محسوس بارندگی ها در کشور، از همه هموطنان درخواست می شود تا با پیوستن به پویش #25_ درجه شرکت توانیر و مصرف بهینه برق، از جمله تنظیم دمای وسایل سرمایشی بر روی 25 درجه و استفاده از دور کند کولرهای آبی به تامین برق پایدار کلیه مشترکان کمک نمایند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اطلاعیه توانیر برای بهینه سازی مصرف با توجه به گرمای زود هنگام

اطلاعیه توانیر برای بهینه سازی مصرف با توجه به گرمای زود هنگام