مطالب مرتبط:
خبر مهم سازمان برای مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امروز سه شنبه 2 اردیبهشت 1404
تصاویر/ تجمع مردم بوشهر در حمایت از غزه
چین خواستار حمایت اروپا از سیستم های تجاری چندجانبه شد
قدردانی سازمان همکاری اسلامی از پاکستان به خاطر حمایت از آوارگان کشمیر
تجمع دانش آموزان ارسنجانی در حمایت از مردم غزه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 3 اردیبهشت 1404 ساعت 09:202025-04-23سياسي

مردم حوزه شرق هرمزگان خواستار حمایت ویژه اعتباری از سازمان بهزیستی شد


نماینده مردم حوزه شرق هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، در دیدار با رییس سازمان بهزیستی کشور بر ضرورت تخصیص اعتبارات ویژه و تخصصی برای بهبود خدمات رسانی به جامعه هدف تأکید کرد.

- بندرعباس - نماینده مردم حوزه شرق هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، در دیدار با رییس سازمان بهزیستی کشور بر ضرورت تخصیص اعتبارات ویژه و تخصصی برای بهبود خدمات رسانی به جامعه هدف تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، سید عبدالکریم هاشمی نخل ابراهیمی، در حاشیه دیداری با رییس سازمان بهزیستی کشور، خواستار حمایت های ویژه اعتباری و تخصصی از این سازمان شد.

وی در این دیدار با اشاره به اهمیت نقش بهزیستی در ارائه خدمات به گروه های آسیب پذیر، از جمله معلولان، سالمندان و خانواده های کم برخوردار، بر لزوم افزایش اعتبارات دولتی برای توسعه برنامه های حمایتی و توانبخشی تأکید کرد.

هاشمی نخل ابراهیمی همچنین خواستار تسریع در اجرای طرح های مناسب سازی محیطی و توسعه مراکز توانبخشی در مناطق محروم شرق هرمزگان شد.

نماینده مردم حوزه شرق هرمزگان با بیان اینکه سازمان بهزیستی یکی از نهادهای کلیدی در تحقق عدالت اجتماعی است، گفت: حمایت از این سازمان به معنای حمایت از اقشار آسیب پذیر جامعه است و باید با تخصیص اعتبارات کافی، زمینه ارتقای کیفیت خدمات را فراهم کرد.


برچسب ها: رییس سازمان بهزیستی کشور - رییس سازمان بهزیستی - سازمان بهزیستی - سازمان بهزیستی کشور - بهزیستی - رییس سازمان - شرق هرمزگان
آخرین اخبار سرویس:

مردم حوزه شرق هرمزگان خواستار حمایت ویژه اعتباری از سازمان بهزیستی شد

مردم حوزه شرق هرمزگان خواستار حمایت ویژه اعتباری از سازمان بهزیستی شد