مطالب مرتبط:
ادعای روبیو درباره مذاکرات ایران و آمریکا
مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا؛ عراقچی: هنوز تاریخ دور پنجم را نپذیرفته ایم
شوخی جالب عراقچی با مذاکرات ایران و آمریکا + فیلم
روسیه به آمریکا در خصوص بازگشت به میز مذاکره با ایران؛ هشدار داد
کاظم غریب آبادی : دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا در حال بررسی است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404 ساعت 09:052025-05-21بين الملل

روبیو: آمریکا از کشورها می خواهد فلسطینی ها را داوطلبانه بپذیرند


وزیر امور خارجه آمریکا در سخنانی تحریک آمیز که به طرح جنجالی ترامپ تکیه دارد، گفت آمریکا از کشورها می خواهد فلسطینی های آواره را «به صورت داوطلبانه» بپذیرند.

- روبیو: آمریکا از کشورها می خواهد فلسطینی ها را داوطلبانه بپذیرند وزیر امور خارجه آمریکا در سخنانی تحریک آمیز که به طرح جنجالی ترامپ تکیه دارد، گفت آمریکا از کشورها می خواهد فلسطینی های آواره را به صورت داوطلبانه بپذیرند.

به گزارش ایسنا، مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا روز سه شنبه گفت ایالات متحده با کشورهایی درباره پذیرش جابه جایی داوطلبانه فلسطینی ها تماس گرفته است.

روبـیو ادعا کرد: هیچ اخراجی در کار نیست.

وزیر خارجه آمریکا گفت: آنچه ما با برخی کشورها درباره اش صحبت کرده ایم این است که اگر کسی به صورت داوطلبانه و با میل خود بگوید می خواهم برای مدتی به جای دیگری بروم چون مریضم، چون فرزندانم باید به مدرسه بروند یا دلایل دیگر، آیا کشورهایی در منطقه حاضرند آن ها را برای مدتی بپذیرند؟ در پاسخ به این سخنان، سناتور دموکرات جف مرکلی با انتقاد از وزیر دولت ترامپ، گفت: اگر آب سالم نیست، غذا نیست و اطراف شما با بمباران احاطه شده، واقعاً می شود گفت این تصمیم داوطلبانه است؟ کارشناسان حقوق بشر، دولت های عربی و امدادگران، ادعای داوطلبانه بودن این روند را رد کرده اند.


برچسب ها: وزیر امور خارجه آمریکا - داوطلبانه - آمریکا - فلسطینی ها - وزیر امور خارجه - کشورها - فلسطینی
آخرین اخبار سرویس:

روبیو: آمریکا از کشورها می خواهد فلسطینی ها را داوطلبانه بپذیرند

روبیو: آمریکا از کشورها می خواهد فلسطینی ها را داوطلبانه بپذیرند