مطالب مرتبط:
پیشرفت فیزیکی 27 درصدی طرح انتقال آب دریای عمان به خراسان رضوی
اعتبارات 136 طرح خراسان رضوی از محل نشان دار کردن مالیات تامین شد
پیشرفت 75 درصدی طرح تصفیه خانه فاضلاب سربیشه
پیشرفت 28 درصدی پروژه های نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی در خراسان شمالی
خدمات سهم 64 درصدی در اقتصاد خراسان رضوی دارد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 26 فروردین 1404 ساعت 19:302025-04-15اقتصادي

پیشرفت فیزیکی 27 درصدی طرح انتقال آب دریای عمان به خراسان رضوی


بنابر آخرین آمارها طرح انتقال آب دریای عمان به این استان تاکنون 27 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

- مشهد - استاندار خراسان رضوی گفت: بنابر آخرین آمارها طرح انتقال آب دریای عمان به این استان تاکنون 27 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

به گزارش خبرگزاری مهر ، غلامحسین مظفری امروز سه شنبه در حاشیه آیین رونمایی از اطلس فرصت های اقتصادی تربت حیدریه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: انتقال آب از خارج حوزه خراسان رضوی به داخل استان ضرورت دارد و بنا بر آخرین آمارها طرح انتقال آب دریای عمان به این استان تاکنون 27 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

استاندار خراسان رضوی افزود: در طرح انتقال آب از دریای عمان، در مرحله اول آب مورد نیاز صنایع در دستور کار قرار دارد و به همین منظور شرکت های صنعتی خراسان رضوی اقداماتی همچون تأمین مالی این طرح را انجام داده اند.

وی ادامه داد: در تلاش هستیم برای تأمین آب شرب نیز از ظرفیت آب دریای عمان یا انتقال آب از کشورهای همسایه استفاده کنیم که شهرستان مشهد در این بین در اولویت اول و شهرستان های بزرگ در اولویت بعدی قرار دارند.

مظفری با بیان اینکه مصرف آب در استان از میانگین جهانی بالاتر است، اضافه کرد: مقوله آب امروزه یکی از بحث های کلیدی و حیاتی و در آینده بحرانی است و از مردم می خواهیم الگوی مصرف را رعایت کنند.


برچسب ها: انتقال آب دریای عمان - طرح انتقال آب - خراسان رضوی - انتقال آب - پیشرفت فیزیکی - دریای عمان - استاندار خراسان رضوی
آخرین اخبار سرویس:

پیشرفت فیزیکی 27 درصدی طرح انتقال آب دریای عمان به خراسان رضوی

پیشرفت فیزیکی 27 درصدی طرح انتقال آب دریای عمان به خراسان رضوی