مطالب مرتبط:
50 میلی متر بارش در اردستان نیاز است
اردستان 50 میلی متر کمبود بارش دارد
افزایش 28 درصدی بارندگی در فارس؛ سپیدان پرباران ترین شهر استان+ جدول
فیلم/ رنگ های ایرانی که ثبت جهانی شده اند
پشت پرده ثبت نشدن قرارداد بن یدر با سپاهان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 6 فروردین 1404 ساعت 09:202025-03-26اجتماعي

ثبت 157 میلی متر بارندگی در تیران


دبیر ستاد مدیریت بحران فرمانداری تیران و کرون گفت: از ابتدای سال زراعی امسال تاکنون 157 میلی متر بارندگی در این شهرستان ثبت شده که میزان عمده آن در بخش کرون بوده است.

- ایسنا/اصفهان دبیر ستاد مدیریت بحران فرمانداری تیران و کرون گفت: از ابتدای سال زراعی امسال تاکنون 157 میلی متر بارندگی در این شهرستان ثبت شده که میزان عمده آن در بخش کرون بوده است.

ذبیح الله ابراهیمی در گفت وگو با ایسنا به بارش برف و باران در سال زراعی فعلی اشاره و اظهار کرد: از ابتدای پاییز سال گذشته تا کنون 157 میلی متر بارندگی در تیران و کرون ثبت شده که 69 میلی متر آن متعلق به بارش های اخیر است.

وی افزود: میزان بارش های سال زراعی فعلی در مقایسه با سال گذشته افزایش داشته، اما در مقیاس با بلندمدت و شرایط نرمال کاهشی بوده است.

دبیر ستاد مدیریت بحران فرمانداری تیران و کرون ادامه داد: شرایط سخت آبی با کاهش بارش ها وجود دارد که حجم سد خاکی شهید منتظری روستای خمیران بسیار کاهش پیدا کرده و امکان جبران آن با بارش های بهاری وجود دارد.

ابراهیمی مقیاس نرمال بارندگی در این منطقه را برای هر سال زراعی 250 میلی متر اعلام کرد و گفت: براساس پیش بینی های هواشناسی بخشی از سامانه بارشی جدید هفته آینده این منطقه را پوشش می دهد.


برچسب ها: ستاد مدیریت بحران - میلی متر - مدیریت بحران - بارندگی - فرمانداری - تیران - کرون
آخرین اخبار سرویس:

ثبت 157 میلی متر بارندگی در تیران

ثبت 157 میلی متر بارندگی در تیران