مطالب مرتبط:
در چند هفته اخیر تیم فولاد نوین از داوری خیلی ضربه خورده است
سیاوش اکبرپور سرمربی تیم فوتبال فولاد هرمزگان شد
رویارویی ملی پوش با تیم سابق: حردانی، ستاره ویژه بازی فوتبال استقلال-فولاد
مورد عجیب تیم اسکوچیچ: گل برای همه، قهرمانی برای تراکتور!
مورد عجیب تیم اسکوچیچ: گل برای همه، قهرمانی برای تراکتور!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 20 فروردین 1404 ساعت 13:302025-04-09ورزشي

شاهد تصمیمات عجیب داوری برای تیم فولاد نوین بوده ایم


سرپرست تیم فوتبال فولادنوین معتقد است در چهار هفته اخیر لیگ دو کشور داوران برای این تیم قضاوت های خوبی نداشته اند و سر تیم را بریده اند.

- ایسنا/خوزستان سرپرست تیم فوتبال فولادنوین معتقد است در چهار هفته اخیر لیگ دو کشور داوران برای این تیم قضاوت های خوبی نداشته اند و سر تیم را بریده اند.

آلبوعشیره در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: حدود چهار هفته است که داوران قضاوت خوبی برای فولاد نوین نداشته اند و به نظرم در لیگ دو هیچ نظارتی روی بحث داوری و حتی میزبانی تیم ها وجود ندارد.

تیم ما سه هفته پیش با تیم بهمن تهران بازی داشت که داور کاملا به سمت تیم تهرانی غش کرد.

در همین بازی داور برای حریف در نیمه اول یک پنالتی گرفت، در حالی که یک درصد هم پنالتی نبود و خود ناظر بازی هم عنوان کرد که پنالتی نبود.

در ادامه نیز داور دو پنالتی به سود تیم حریف اعلام نکرد.

او ادامه داد: در ادامه نیز در اهواز به مصاف تیم آکادمی کیا تهران رفتیم که داور قمی بود و ما نسبت به این موضوع گله مند بودیم زیرا مگر فاصله قم تا تهران چقدر است که داور قم برای بازی انتخاب می شود؟ در هیمن بازی داور دو پنالتی به سود ما نگرفت و باید دو بازیکن تیم حریف را هم اخراج می کرد که این کار را انجام نداد.


برچسب ها: داور - پنالتی - فولاد - سرپرست تیم - تیم فوتبال - فولاد نوین - داوران
آخرین اخبار سرویس:

شاهد تصمیمات عجیب داوری برای تیم فولاد نوین بوده ایم

شاهد تصمیمات عجیب داوری برای تیم فولاد نوین بوده ایم