مطالب مرتبط:
احتمال طغیان انواع آفات گیاهی با افرایش دما وجود دارد
احتمال طغیان انواع آفات گیاهی با افرایش دما
افزایش درجه حرارت، عامل طغیان آفات ملخ و سن گندم در تایباد شد
افزایش سرعت وزش بادهای شمالی و کاهش محسوس دما در سیستان و بلوچستان
مجلس ساز افزایش قیمت بنزین را کوک کرد + ببینید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 26 فروردین 1404 ساعت 19:102025-04-15اقتصادي

احتمال طغیان انواع آفات گیاهی با افزایش دما وجود دارد

احتمال طغیان انواع آفات گیاهی با افزایش دما وجود دارد

رییس سازمان حفظ نباتات کشور با اشاره به اهمیت پایش جوندگان گفت: با توجه به اینکه میانگین دما طی روزهای آینده نسبت به نرمال افزایش می یابد، احتمال طغیان انواع آفات وجود دارد.

- ایسنا/فارس رییس سازمان حفظ نباتات کشور با اشاره به اهمیت پایش جوندگان گفت: با توجه به اینکه میانگین دما طی روزهای آینده نسبت به نرمال افزایش می یابد، احتمال طغیان انواع آفات وجود دارد.

مریم جلیلی مقدم امروز، 26 فروردین در چهل و سومین سمینار سالانه حفظ نباتات و قرنطینه کشور که در شهر صدرا برگزار شد، اظهار کرد: به دلیل تغییرات در جمعیت آفات و بیماری های ناشی از شرایط اقلیمی، دستورالعمل های مدیریت آفات و بیماری ها با کمک همکاران در موسسه تحقیقات گیاه پزشکی به روزرسانی شد.

وی افزود: سال گذشته هشداری از سازمان فائو مبنی بر احتمال طغیان ملخ صحرایی به دلیل وضعیت آب و هوایی، بارندگی ها در شبه جزیره عربستان و شرق آفریقا دریافت کردیم که در این راستا تمام موارد را رصد و سموم و آفت کش را خریداری کردیم و با مشکل مواجه نشدیم، اما پایش ها همچنان به طور دقیق و منظم انجام می شود.

رییس سازمان حفظ نباتات کشور اظهار کرد: در شرایطی که تغییرات اقلیمی، افزایش تجارت محصولات کشاورزی و تبادل محصولات، تغییر الگوی زیستی، آفات نوظهور و غیره ابعاد جدیدی به این سازمان بخشیده، Ù


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

احتمال طغیان انواع آفات گیاهی با افزایش دما وجود دارد

احتمال طغیان انواع آفات گیاهی با افزایش دما وجود دارد