مطالب مرتبط:
انجمن صنفی مرتع داران نقطه عطفی در مدیریت و حفظ مراتع ایلام است
10 روستای ایلام به اینترنت پُرسرعت متصل شدند
معدوم سازی 6500 کیلوگرم فرآورده خام دامی در ایلام
فضای ضد اسراییلی در اجلاس IPU برقرار است
بارش های نقطه ای و افزایش دما در ایلام
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 19 فروردین 1404 ساعت 08:202025-04-08سياسي

حق مناطق جنگی برای سه شهرستان در ایلام برقرار شد


حق مناطق جنگی برای سه شهرستان در ایلام برقرار شده است.

- به گزارش خبرنگار مهر ، احمد کرمی صبح روز سه شنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان از اعمال ماده 112 در برقراری حق مناطق جنگی برای فرهنگیان سه شهرستان سیروان، چرداول و هلیلان همانند سایر دستگاه ها خبر داد و گفت: با پیگیری های انجام شده خوشبختانه این مهم محقق شده است و به زودی اعمال می شود.

استاندار ایلام در ادامه یکی از محورهای مهم و در دستور کار اجرای عدالت آموزشی عنوان کرد و گفت: این مهم یکی از اولویت های اصلی استان است که مورد تاکید رییس جمهور محترم بوده و همه متولیان امر وظیفه دارند در این مسیر برنامه ریزی و اقدام جدی داشته باشند.

وی در ادامه خواستار اصلاح 68 فضای سنگی در این رابطه شد و گفت: در اجرای نهضت عدالت آموزشی بر دو محور ایجاد فضا و تجهیزات و استفاده از ظرفیت خیرین مدرسه ساز نیازمند کار، تلاش و پیگیری شبانه روزی است.


برچسب ها: عدالت آموزشی - شهرستان - برقرار - آموزش و پرورش استان - شورای آموزش و پرورش - مناطق - ایلام
آخرین اخبار سرویس:

حق مناطق جنگی برای سه شهرستان در ایلام برقرار شد

حق مناطق جنگی برای سه شهرستان در ایلام برقرار شد