| چهارشنبه، 20 فروردین 1404 ساعت 21:352025-04-09سياسي
معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رییس جمهور تاکید کرد که در سایه همدلی ها و اتفاق نظر برای ایران، مذاکرات، امیدبخش، امنیت ساز و انسجام آفرین خواهد بود.
- مذاکرات در سایه همدلی، امنیت ساز و انسجام آفرین خواهد بود معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رییس جمهور تاکید کرد که در سایه همدلی ها و اتفاق نظر برای ایران، مذاکرات، امیدبخش، امنیت ساز و انسجام آفرین خواهد بود.
به گزارش ایسنا، متن پیام مهدی طباطبایی در پیامرسان ایکس به شرح زیر است: وقتی بر سر منافع ملی، توافق، وحدت و اجماع وجود داشته باشد، اقدام و عمل معنی پیدا می کند و نتیجه بخش است.
در سایه همدلی ها و اتفاق نظر برای ایران است که مذاکرات هفته آینده صرفنظر از هر شکل و نتیجه ای که داشته باشد، امیدبخش، امنیت ساز و انسجام آفرین خواهد بود.
انتهای پیام برچسب ها: مذاکرات -
دفتر رییس جمهور -
امنیت -
همدلی -
اطلاع رسانی -
سایه -
رییس جمهور |
آخرین اخبار سرویس:
|
مذاکرات در سایه همدلی، امنیت ساز و انسجام آفرین خواهد بود
مذاکرات در سایه همدلی، امنیت ساز و انسجام آفرین خواهد بود
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.