مطالب مرتبط:
40 درصد خودروهای تهرانی برای معاینه فنی به مراکز خارج از شهر می روند
چمران: باید طوری شود که خودرو های که دائم در تهران تردد دارند فقط از همین تهران معاینه فنی بگیرند
باید طوری شود که خودرو های که دائم در تهران تردد دارند فقط از همین تهران معاینه فنی بگیرند
چمران: خودروها با تردد دائمی ملزم به اخذ معاینه فنی از مراکز تهران شوند
چمران: خودروهای شهرستانی ملزم به اخذ معاینه فنی از مراکز تهران شوند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 فروردین 1404 ساعت 12:002025-04-13سياسي

خودرو هایی که از مراجعه به مراکز معاینه فنی سر باز می زنند، مشمول جریمه شوند/درصد مراجعه موتورسیکلت ها برای معاینه فنی نزدیک به صفر است


مهدی پیرهادی، عضو شورای شهر در جلسه امروز شورا اظهار داشت: مدت زمان قانونی معاینه فنی خودرو ها گذشته است، اما مالکان آنها همچنان از مراجعه به مراکز معاینه فنی خودداری می کنند.

- مهدی پیرهادی، عضو شورای شهر در جلسه امروز شورا اظهار داشت: مدت زمان قانونی معاینه فنی خودرو ها گذشته است، اما مالکان آنها همچنان از مراجعه به مراکز معاینه فنی خودداری می کنند.

با توجه به اینکه بیش از 60 درصد آلودگی هوای تهران ناشی از خودرو های آلاینده است، حفظ حقوق شهروندان و نسل های آینده ایجاب می کند که این خودرو ها ملزم به انجام معاینه فنی شوند.

وی افزود: پیشنهاد ما این است که هیئت دولت، شورای عالی استان ها یا مجلس شورای اسلامی قانونی تصویب کنند که بر اساس آن، خودرو هایی که از مراجعه به مراکز معاینه فنی سر باز می زنند، مشمول جریمه شوند.

این اقدام باعث خواهد شد که مالکان خودرو ها ناچار شوند به انجام معاینه فنی اقدام کنند و در نتیجه، میزان آلودگی هوای تهران کاهش یابد.

وی بیان داشت: ضروری است که این قانون نه فقط برای مناطق خاص مانند شمال تهران، بلکه برای تمامی نقاط شهر اجرا شود تا اثرگذاری واقعی آن بر بهبود کیفیت هوا و سلامت عمومی مشاهده گردد.

پیرهادی گفت: بحث دوم مربوط به موتورسیکلت هاست.


برچسب ها: معاینه فنی - مراکز معاینه فنی - معاینه - معاینه فنی خودرو - خودرو - مراجعه - عضو شورای شهر
آخرین اخبار سرویس:

خودرو هایی که از مراجعه به مراکز معاینه فنی سر باز می زنند، مشمول جریمه شوند/درصد مراجعه موتورسیکلت ها برای معاینه فنی نزدیک به صفر است

خودرو هایی که از مراجعه به مراکز معاینه فنی سر باز می زنند، مشمول جریمه شوند/درصد مراجعه موتورسیکلت ها برای معاینه فنی نزدیک به صفر است