مطالب مرتبط:
تشدید نظارت بر تغییر کاربری اراضی کشاورزی گیلان در ایام تعطیلات نوروز
برخورد با 3348 فقره تغییر غیرمجاز کاربری مزارع. مازندران
برخورد با 3348 فقره تغییر غیرمجاز کاربری مزارع در مازندران
سرمازدگی 98 هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام
بازدید وزیر جهاد کشاورزی از مانور گشت های یگان امور اراضی استان تهران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 5 فروردین 1404 ساعت 17:402025-03-25حوادث

شناسایی 5 مورد تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی لرستان


فرمانده یگان حفاظت امور اراضی استان لرستان از شناسایی و توقف پنج مورد تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی و باغات در سطح استان خبر داد.

- خرم آباد- فرمانده یگان حفاظت امور اراضی استان لرستان از شناسایی و توقف پنج مورد تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی و باغات در سطح استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر ، سرهنگ مسلم مویدی روز سه شنبه به رسانه ها گفت: اولویت ما مشارکت و همراهی مردم در پیشگیری از تغییر کاربری و ساخت وسازهای غیرمجاز در زمین های کشاورزی در سراسر استان است.

وی ادامه داد: در گشت زنی یگان های حفاظت اراضی کشاورزی در سطح استان لرستان در روز سه شنبه پنجم فروردین ماه 1404، پنج مورد تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی و باغات شناسایی و نسبت به صدور اخطار توقف عملیات و دیوارنویسی اقدام شده است.

فرمانده یگان حفاظت امور اراضی استان لرستان حفظ کاربری اراضی را عامل تأمین کننده امنیت غذایی کشور دانست و از مسئولان استانی و شهرستان ها مرتبط با حوزه امور زمین خواست در حراست از این اراضی تلاش کنند و با جهاد کشاورزی همکاری کنند.

سرهنگ مویدی افزود: در ایام تعطیلات به ویژه در نوروز، رصد و گشت های یگان حفاظت از اراضی کشاورزی مضاعف شده است.


برچسب ها: اراضی کشاورزی - یگان حفاظت امور اراضی - تغییر کاربری - فرمانده یگان حفاظت - استان لرستان - کشاورزی - اراضی
آخرین اخبار سرویس:

شناسایی 5 مورد تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی لرستان

شناسایی 5 مورد تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی لرستان