| یکشنبه، 24 فروردین 1404 ساعت 23:052025-04-13بين الملل
وزیر امور خارجه کویت با اشاره به بیانیه صادره توسط وزارت خارجه این کشور در استقبال از نتیجه گفتگوهای غیر مستقیم ایران و آمریکا در مسقط، ابراز امیدواری کرد این گفتگوها به نتیجه مطلوب برسد.
- به گزارش ایسنا، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه در تماس نلفنی با عبدالله علی الیحیا وزیر امور خارجه کویت، در خصوص تحولات منطقه و گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان با وی تبادل نظر کرد.
عراقچی با تشکر از موضع حمایتی کویت، دیدگاه های کشورمان پیرامون گفتگوهای غیرمستقیم مسقط را تشریح کرد.
وزیر امور خارجه کویت با اشاره به بیانیه صادره توسط وزارت خارجه این کشور در استقبال از نتیجه گفتگوهای مسقط، ابراز امیدواری کرد این گفتگوها به نتیجه مطلوب برسد.
انتهای پیام برچسب ها: وزیر امور خارجه -
امور خارجه -
ایران و آمریکا -
خارجه -
امیدواری -
وزارت خارجه -
مذاکرات ایران و آمریکا |
آخرین اخبار سرویس:
|
ابراز امیدواری وزیر امور خارجه کویت در مورد نتایج مذاکرات ایران و آمریکا
ابراز امیدواری وزیر امور خارجه کویت در مورد نتایج مذاکرات ایران و آمریکا
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.