مطالب مرتبط:
نشست جنجالی پاریس؛ جولانی در کنار سران فرانسه، لبنان، قبرس و یونان
جولانی را به پاریس بردند
از استعفا تا درخشش در المپیک پاریس
از استعفا تا درخشش در المپیک پاریس
از استعفا تا درخشش در المپیک پاریس
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 8 فروردین 1404 ساعت 22:102025-03-28بين الملل

جولانی را به پاریس بردند!


نشست پاریس جنجالی شد، زیرا جولانی در کنار سران فرانسه، لبنان، قبرس و یونان قرار گرفت! - به گزارش جماران؛ نشست سران کشورهای فرانسه، لبنان، قبرس و یونان به پیشنهاد امانوئل ماکرون در پاریس برگزار شد که حضور ابومحمد الجولانی، سرکرده گروه تروریستی هیئت تحریرالشام، جنجال آفرین شد.

نشست سران کشورهای فرانسه، لبنان، قبرس، سوریه و یونان به پیشنهاد امانوئل ماکرون در پاریس برگزار شد.

مهر به نقل از الجزیره نوشت، دفتر ابومحمد الجولانی سرکرده گروه تروریستی هیئت تحریرالشام اعلام کرد که اجلاس سران بنا به ابتکار امانوئل ماکرون رییس جمهور فرانسه با حضور جولانی و سران کشورهای لبنان، قبرس و یونان برگزار شد.

بر اساس بیانیه این دفتر، در این اجلاس مذاکرات مهمی در خصوص مسائل منطقه ای و بین المللی که به امنیت و ثبات خاورمیانه آسیب می زند، صورت گرفت.

بر اساس این بیانیه، جولانی در این نشست اعلام کرده است که سوریه با چالش های امنیتی بزرگی در مرزهای جنوبی خود مواجه است.

جولانی در این گفتگوها همچنین بر ضرورت رفع تحریم های اقتصادی غرب علیه سوریه تاکید کرده و مدعی شده که این کشور اقدامات واقعی برای اصلاحات سیاسی و اقتصادی و اجتماعی انجام داده است.


برچسب ها: امانوئل ماکرون - گروه تروریستی - فرانسه - سران - یونان - پاریس - ماکرون
آخرین اخبار سرویس:

جولانی را به پاریس بردند!

جولانی را به پاریس بردند!