مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 30 اسفند 1403 ساعت 14:302025-03-20سياسي

مهاجرانی: به سال جدید امید بیشتری داریم/ رویکرد ما خالص سازی نیست


سخنگوی دولت در پیام ویدیویی تبریک سال نو گفت: ما به سال جدید امید بیشتری داریم چون معتقدیم با مجموعه منسجم تر و با هماهنگی بالاتر و عزم و اراده و انگیزه ای به شدت بالا به سراغ حل مشکلات خواهیم رفت.

- مهاجرانی: به سال جدید امید بیشتری داریم/ رویکرد ما خالص سازی نیست سخنگوی دولت در پیام ویدیویی تبریک سال نو گفت: ما به سال جدید امید بیشتری داریم چون معتقدیم با مجموعه منسجم تر و با هماهنگی بالاتر و عزم و اراده و انگیزه ای به شدت بالا به سراغ حل مشکلات خواهیم رفت.

به گزارش ایسنا، فاطمه مهاجرانی در این پیام ویدیویی با تبریک آغاز سال نو و گرامیداشت شهادت حضرت علی (ع)، اظهار کرد: سالی که بر ما گذشت سال بسیار پرتنشی بود.

دولت چهاردهم کارش را در شرایطی شروع کرد که رژیم صهیونیستی میهمان ما را در محل میهمانی خود به شهادت رساند.

وی افزود: فراموش نکردیم در ماه های ابتدایی دولت با حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی و گرانی که بر مردم بار می شد مواجه بودیم و این بار سنگین بر دوش دولت بود که چه کند تا این فشار را بر مردم هموارتر کند.

مهاجرانی یادآور شد: اما مردم عزیز ما تلاش کردیم که در تمام این مدت از کمبودها، از نداری ها، از ناترازی ها با شما کاملا صادقانه صحبت کنیم و صدای مردم را شنیدیم و تلاش کردیم صدای همه مردم را بشنویم حتی کسانی که مخالف دولت ب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مهاجرانی: به سال جدید امید بیشتری داریم/ رویکرد ما خالص سازی نیست

مهاجرانی: به سال جدید امید بیشتری داریم/ رویکرد ما خالص سازی نیست