مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 5 اسفند 1403 ساعت 11:202025-02-23اجتماعي

پیش بینی بارش برف و کاهش محسوس دما در قزوین


کارشناس اداره کل هواشناسی استان قزوین گفت: طی امروز و فردا در ساعات بعدازظهر احتمال بارش برف را پیش بینی می کنیم، تا پایان هفته نیز کاهش محسوس دما و استقرار هوای سرد را در استان خواهیم داشت.

- ایسنا/قزوین کارشناس اداره کل هواشناسی استان قزوین گفت: طی امروز و فردا در ساعات بعدازظهر احتمال بارش برف را پیش بینی می کنیم، تا پایان هفته نیز کاهش محسوس دما و استقرار هوای سرد را در استان خواهیم داشت.

مهدی آخوندی در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: طی امروز و فردا، پنجم و ششم اسفند در ساعات بعدازظهر با گذر امواج تراز میانی جو در پاره ای از مناطق استان، ضمن افزایش ابر، احتمال بارش برف را پیش بینی می کنیم.

وی ادامه داد: برای روز سه شنبه، 7 اسفند پدیده غالب در استان وزش بادهای نسبتاً شدید تا شدید شمالی است که با خودشان کاهش محسوس دما را به همراه دارند.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان قزوین بیان کرد: به لحاظ دمایی همچنان تا پایان هفته کاهش محسوس دما و استقرار هوای سرد را در استان خواهیم داشت.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پیش بینی بارش برف و کاهش محسوس دما در قزوین

پیش بینی بارش برف و کاهش محسوس دما در قزوین