مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 8 اسفند 1403 ساعت 10:552025-02-26اقتصادي

صندوق نوآوری بیمه به زودی راه اندازی می شود


معاون توسعه و نوآوری بیمه مرکزی گفت: صندوق نوآوری بیمه با مشارکت بیمه مرکزی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، و 13 شرکت بیمه ای خصوصی تأسیس شده و به زودی راه اندازی می شود.

- معاون توسعه و نوآوری بیمه مرکزی گفت: صندوق نوآوری بیمه با مشارکت بیمه مرکزی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، و 13 شرکت بیمه ای خصوصی تأسیس شده و به زودی راه اندازی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر ، در دومین روز رویداد فینشورتک، رویداد مشترک بانک و بیمه، حسن رضا عباسیان فر، معاون توسعه و نوآوری بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، به بیان جزییات اقدامات انجام شده در حوزه نوآوری و فناوری در صنعت بیمه پرداخت.

وی با اشاره به تحولات اخیر در این صنعت، گفت: در سال های اخیر، حضور شرکت های کارگزاران آنلاین و فناور در صنعت بیمه آغاز شد و پس از مدتی فعالیت، این شرکت ها به رسمیت شناخته شدند.

پس از آن، دولت با تدوین آیین نامه هایی به سامان دهی این حوزه پرداخت.

عباسیان فر افزود: در راستای تحقق اقتصاد دانش بنیان، دولت تکالیفی را برای بخش های مختلف از جمله صنعت بیمه تعیین کرد.

بر این اساس، ما موظف شدیم سازوکارهای مقرراتی برای شرکت های بیمه فناور تعریف کنیم.

در این راستا، آیین نامه ای تحت عنوان آیین نامه تأسیس و فعالیت مؤسسات و شرکت های فناور بیمه ای تدوین و از ابتدای سال


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

صندوق نوآوری بیمه به زودی راه اندازی می شود

صندوق نوآوری بیمه به زودی راه اندازی می شود