مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 12 اسفند 1403 ساعت 20:402025-03-02حوادث

انفجار مواد محترقه در همدان/ 2 مصدوم


رییس مرکز اورژانس115 و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان اظهار کرد: به دنبال این حادثه 2 پسر ن حوان 14 و 15 ساله از ناحیه صورت و دست دچار آسیب و سوختگی شدند - رییس مرکز اورژانس115 و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان اظهار کرد: به دنبال این حادثه 2 پسر ن حوان 14 و 15 ساله از ناحیه صورت و دست دچار آسیب و سوختگی شدند  رییس مرکز اورژانس115 و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: انفجار مواد محترقه در یکی از روستاهای همدان موجب مصدوم شدن 2 پسر 14 و 15 ساله شد.

  به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی اورژانس115 و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان، محمدرضا شکوهی روز یکشنبه با اعلام این حادثه افزود: این حادثه دومین حادثه مرتبط با مراسم چهارشنبه سوری در همدان بود.

  رییس مرکز اورژانس115 و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان اظهار کرد: به دنبال این حادثه 2 پسر ن حوان 14 و 15 ساله از ناحیه صورت و دست دچار آسیب و سوختگی شدند   رییس اورژانس استان اعلام کرد به محض گزارش حادثه بلافاصله یک دستگاه آمبولانس به همراه تیم های درمانی به محل حادثه اعزام شدند که بعد از انجام اقدامات درمانی هر مصدوم این حادثه جعت ادامه مراقبت های درمانی به بیمارستان بعثت اعزام شدند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

انفجار مواد محترقه در همدان/ 2 مصدوم

انفجار مواد محترقه در همدان/ 2 مصدوم