مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 13 اسفند 1403 ساعت 16:202025-03-03بين الملل

بعید است روسیه همکاری های نظامی و مالی خود با ایران را متوقف کند/ تهران نگران آشتی مسکو و واشنگتن است!


با توجه به بی اعتمادی روسیه به غرب، بعید است که رهبران کرملین به طور کامل همکاری های نظامی و مالی خود با ایران را متوقف کنند.

- با چشم انداز آتش بس در اوکراین و بهبود روابط آمریکا و روسیه در دوران دولت ترامپ، یکپارچگی مالی با ایران ممکن است دیگر برای مسکو ضروری یا جذاب به نظر نرسد.

به گزارش سرویس بین الملل تابناک، اندیشکده استیمسون در مقاله ای به بررسی روابط ایران و روسیه بعد از بهبود روابط مسکو و واشنگتن پرداخته که در ادامه آمده است.

لازم به ذکر است انتشار مقالات اندیشکده های خارجی به معنای تایید محتوای آن از سوی تابناک نیست.

دیدار اخیر مقامات ارشد آمریکا و روسیه در عربستان سعودی بازتاب گسترده ای در خلیج فارس، از جمله ایران، و همچنین در قفقاز جنوبی و اروپا داشت.

روابط بین روسیه و ایران از زمان جنگ اوکراین سه سال پیش به طور قابل توجهی بهبود یافته است، که شامل فروش تسلیحات و همکاری فضایی می شود و در نهایت با امضای یک توافقنامه شراکت بزرگ در جریان نشست مسکو در ژانویه 2025 به اوج خود رسید.

با اینکه تهران و مسکو به طور تاریخی نسبت به یکدیگر بی اعتماد بوده اند، به نظر می رسید که در حال تثبیت یک محور همکاری در حوزه های نظامی و سیاسی هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بعید است روسیه همکاری های نظامی و مالی خود با ایران را متوقف کند/ تهران نگران آشتی مسکو و واشنگتن است!

بعید است روسیه همکاری های نظامی و مالی خود با ایران را متوقف کند/ تهران نگران آشتی مسکو و واشنگتن است!