مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 2 اسفند 1403 ساعت 14:252025-02-20حوادث

رمال مجازی راهی زندان شد


رییس پلیس فتا استان از دستگیری کلاهبرداری که از طریق ایجاد صفحه رمالی در فضای مجازی مبلغ 4 میلیارد و 200 میلیون ریال کلاهبرداری کرده بود، خبر داد.

- ایسنا/کردستان رییس پلیس فتا استان از دستگیری کلاهبرداری که از طریق ایجاد صفحه رمالی در فضای مجازی مبلغ 4 میلیارد و 200 میلیون ریال کلاهبرداری کرده بود، خبر داد.

سرهنگ فیض الله منصوری امروز پنجشنبه (2 اسفند) در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: در پی شکایت تعدادی از شهروندان مبنی بر کلاهبرداری از آن ها، بررسی موضوع در دستور کار ماموران پلیس فتا استان قرار گرفت.

وی افزود: در تحقیقات ماموران و اخذ اظهارات شکات مشخص شد متهم با ایجاد یک صفحه رمالی در فضای مجازی اعتماد شکات را جلب کرده و با شیوه و شگردهای متقلبانه مبلغ 4 میلیارد و 200 میلیون ریال از آن ها کلاهبرداری کرده است.

رییس پلیس فتا استان با بیان اینکه ماموران با اقدامات تخصصی مخفی گاه متهم را در یکی از استان های همجوار شناسایی و او را با هماهنگی قضایی دستگیر کردند، خاطرنشان کرد: متهم در تحقیقات پلیسی به 3 فقره کلاهبرداری اعتراف و به همراه پرونده در اختیار مراجع قضایی قرار گرفت.

سرهنگ منصوری از هموطنان خواست هشدارهای پلیس فتا را جدی گرفته و در صورت برخورد با هرگونه مورد مشکوک یا مجرمانه آن را از طریق وب سایت پلیس فتا به نشانی اینت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رمال مجازی راهی زندان شد

رمال مجازی راهی زندان شد