مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 13 اسفند 1403 ساعت 12:102025-03-03حوادث

کلاهبرداری با ارسال پیامک های جعلی کالا برگ الکترونیکی


سرهنگ جواد مختاررضایی در این باره اظهار کرد: با توجه به اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی و واریز اعتبار به حساب سرپرستان خانوار، متأسفانه مجرمان اینترنتی از این فرصت سوءاستفاده کرده و با ارسال پیامک ها و لینک های جعلی، - کلاهبرداری با ارسال پیامک های جعلی کالا برگ الکترونیکی سرهنگ جواد مختاررضایی در این باره اظهار کرد: با توجه به اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی و واریز اعتبار به حساب سرپرستان خانوار، متأسفانه مجرمان اینترنتی از این فرصت سوءاستفاده کرده و با ارسال پیامک ها و لینک های جعلی، قصد کلاهبرداری از شهروندان را دارند.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا در ارتباط با ترفند کلاهبرداران با ارسال پیامک های جعلی با عناوین کالابرگ الکترونیک ، کالابرگ معیشتی و واریز سود سهام عدالت به شهروندان هشدار داد .

  به گزارش ایسنا، سرهنگ جواد مختاررضایی در این باره اظهار کرد: با توجه به اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی و واریز اعتبار به حساب سرپرستان خانوار، متأسفانه مجرمان اینترنتی از این فرصت سوءاستفاده کرده و با ارسال پیامک ها و لینک های جعلی، قصد کلاهبرداری از شهروندان را دارند.

  این مقام مسئول ادامه داد: این افراد با استفاده از عناوینی مانند  کالابرگ الکترونیک ، کالابرگ معیشتی ، واریز سود سهام عدالت و سایر موضوعات مشابه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کلاهبرداری با ارسال پیامک های جعلی کالا برگ الکترونیکی

کلاهبرداری با ارسال پیامک های جعلی کالا برگ الکترونیکی