مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 13 اسفند 1403 ساعت 12:052025-03-03اقتصادي

آزاد سازی 35 هزار متر مربع از اراضی کشاورزی اسلامشهر

آزاد سازی 35 هزار متر مربع از اراضی کشاورزی اسلامشهر

مدیر جهاد کشاورزی اسلامشهر از آزاد سازی 35 هزار متر مربع از اراضی کشاورزی این شهرستان خبر داد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، مسعود ایلکا پیش از ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران از قلع و قمع 18 مورد از ساخت و سازهای غیر مجاز و آزادسازی 35 هزار متر مربع از اراضی کشاورزی در حریم شهر احمدآباد مستوفی این شهرستان خبر داد.

وی گفت: ساخت و سازها شامل سوله، محوطه سازی، انباری و … بود که با اخذ دستورات قضایی از دادستان محترم شهرستان اسلامشهر از تصرف تغییر کاربری های غیر مجاز خارج شد.

مدیر جهاد کشاورزی اسلامشهر عنوان کرد: از ابتدای سال تاکنون طی 1200 مورد عملیات قلع و قمع تغییر کاربری های غیر مجاز انجام شده 179 هزار متر مربع از اراضی کشاورزی این شهرستان به چرخه تولید بازگشته است.

ایلکا ادامه داد: به منظور حفظ کاربری زمین های زراعی و باغ ها و تداوم بهره وری آنها از تاریخ تصویب قانون، تغییر کاربری اراضی زراعی و باغ ها در خارج از محدوده قانونی شهرها و شهرک ها ممنوع می باشد.

وی افزود: به همه مالکین توصیه می گردد قبل از اقدام به ساخت و ساز در اراضی کشاورزی جهت اخذ مجوزهای قانونی و کمیسیون تبصره یک ماده یک اقدام کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آزاد سازی 35 هزار متر مربع از اراضی کشاورزی اسلامشهر

آزاد سازی 35 هزار متر مربع از اراضی کشاورزی اسلامشهر