مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 19 اسفند 1403 ساعت 14:552025-03-09سياسي

در دانشگاه ها چند واحد درس سواد رسانه ای ارائه شود


عضو هیات علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه آزاد نیشابور گفت: ضروری است که در دانشگاه ها، چند واحد درسی تحت عنوان سواد رسانه ای به عنوان دروس عمومی ارائه شود تا نسل جوان با تکنیک های عملیات روانی و چالش های موجود در این حوزه آشنا شوند.

- ایسنا/خراسان رضوی عضو هیات علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه آزاد نیشابور گفت: ضروری است که در دانشگاه ها، چند واحد درسی تحت عنوان سواد رسانه ای به عنوان دروس عمومی ارائه شود تا نسل جوان با تکنیک های عملیات روانی و چالش های موجود در این حوزه آشنا شوند.

رضا عابدی گناباد در گفت وگو با ایسنا با اشاره به تاکیدات رهبری مبنی بر لزوم مقابله با تهدیدات رسانه ای دشمن، اظهار کرد: نکته ای که در حوزه عملیات روانی و رسانه ای اهمیت دارد، این است که دشمن به طور مداوم بر روی باورها و اعتقادات مردم کار می کند و هدفش روایت سازی برای ارائه یک روایت هژمونیک از وقایع به افکار عمومی است.

رسانه های رقیب و معاند، به ویژه رسانه های ماهواره ای، در این راستا فعال هستند و اگر رسانه های داخلی ما به موقع و هوشمندانه عمل نکنند، ممکن است این روایت ها به عنوان روایت برتر به مخاطبان القا شود.

وی افزود: لذا رسانه های ما باید در عرصه اطلاع رسانی بسیار فعال باشند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

در دانشگاه ها چند واحد درس سواد رسانه ای ارائه شود

در دانشگاه ها چند واحد درس سواد رسانه ای ارائه شود