مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 16 اسفند 1403 ساعت 11:052025-03-06اقتصادي

هشدار جدی کم آبی به تهرانی ها ؛ آب و فاضلاب تهران : مصرف خود را حداقل 20 درصد کاهش دهید


باتوجه به ضعیف بودن بارش های برفی در سال جاری، وضعیت نامناسب منابع آبی ادامه خواهد داشت، که پیش بینی ها نشان دهنده ادامه خشکسالی در سال آینده است و شهروندان تهرانی باید با همکاری در مصرف بهینه آب، - هشدار جدی کم آبی به تهرانی ها ؛ آب و فاضلاب تهران : مصرف خود را حداقل 20 درصد کاهش دهید باتوجه به ضعیف بودن بارش های برفی در سال جاری، وضعیت نامناسب منابع آبی ادامه خواهد داشت، که پیش بینی ها نشان دهنده ادامه خشکسالی در سال آینده است و شهروندان تهرانی باید با همکاری در مصرف بهینه آب، به حفظ منابع محدود موجود کمک کنند.

در حالی که تهران پنجمین سال پیاپی خشکسالی را پشت سر می گذارد، کاهش 45 درصدی بارندگی ها زنگ خطر کم آبی را برای پایتخت به صدا درآورده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران اعلام کرد که برنامه ای برای نوبت بندی آب وجود ندارد، اما از شهروندان درخواست کرد مصرف خود را 20 درصد کاهش دهند تا تابستان سختی را پیش رو نداشته باشیم.

  به گزارش ایسنا، بر اساس گزارش های رسمی، وضعیت منابع آبی تهران به شدت بحرانی شده است.

حجم ذخایر سدهای تأمین کننده آب پایتخت کاهش یافته و پیش بینی های هواشناسی نیز از ادامه خشکسالی برای سال آینده خبر می دهد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هشدار جدی کم آبی به تهرانی ها ؛ آب و فاضلاب تهران : مصرف خود را حداقل 20 درصد کاهش دهید

هشدار جدی کم آبی به تهرانی ها ؛ آب و فاضلاب تهران : مصرف خود را حداقل 20 درصد کاهش دهید