مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 9 اسفند 1403 ساعت 21:502025-02-27سياسي

تلاش های وزارت اطلاعات برای حفظ امنیت در سیستان و بلوچستان


سید اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات، در سفر به زاهدان اعلام کرد که وزارت اطلاعات با تمام توان در حال مقابله با هرگونه اقدام ناامنی آفرین است و از مردم و مسئولان منطقه برای همکاری در حفظ امنیت تشکر کرد.

- تلاش های وزارت اطلاعات برای حفظ امنیت در سیستان و بلوچستان سید اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات، در سفر به زاهدان اعلام کرد که وزارت اطلاعات با تمام توان در حال مقابله با هرگونه اقدام ناامنی آفرین است و از مردم و مسئولان منطقه برای همکاری در حفظ امنیت تشکر کرد.

وزیر اطلاعات با اشاره به اهمیت امنیت و آرامش در منطقه سیستان و بلوچستان، گفت: امنیت و آرامش در این منطقه از اهمیت بالایی برخوردار است.

به گزارش مهر، سید اسماعیل خطیب، در سفر به زاهدان، با اشاره به تلاش های دشمنان برای ایجاد ناامنی در کشور، گفت: دشمنان همواره در طول تاریخ انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی، در فتنه گری و توطئه آفرینی تلاش کرده اند، امروز نیز شاهدیم که اگر اقدامات ناامنی آفرین صورت می گیرد، این اقدامات از سوی عوامل وارداتی است که به این مردم و این منطقه تعلق ندارند.

وی با تأکید بر هوشیاری و اتحاد مردم در مقابل توطئه های دشمن، افزود: دشمنان از هر فرصتی برای ایجاد اختلاف و ناامنی استفاده می کنند، اما مردم ایران با هوشیاری و وحدت، همواره در مقابل این توطئه ها ا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تلاش های وزارت اطلاعات برای حفظ امنیت در سیستان و بلوچستان

تلاش های وزارت اطلاعات برای حفظ امنیت در سیستان و بلوچستان