مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 6 اسفند 1403 ساعت 15:512025-02-24سياسي

هم افزایی میان دستگاه های اجرایی و شهرداری ها عامل توسعه شهری است


نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی بر اهمیت همکاری و هم افزایی میان دستگاه های اجرایی و شهرداری ها برای توسعه شهر و بهبود خدمت رسانی به مردم تأکید کرد.

- هم افزایی میان دستگاه های اجرایی و شهرداری ها عامل توسعه شهری است مشهد - نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی بر اهمیت همکاری و هم افزایی میان دستگاه های اجرایی و شهرداری ها برای توسعه شهر و بهبود خدمت رسانی به مردم تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، آیت الله سید احمد علم الهدی در دیدار با ابوالفضل طیبی، رییس سازمان همیاری شهرداری های خراسان رضوی و جمعی از مدیران این سازمان که در دفتر نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی برگزار شد، به بررسی چالش ها و فرصت های پیش روی شهرداری ها و نحوه همکاری های مشترک در جهت توسعه شهری و بهبود خدمات رسانی به مردم پرداخت.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی بر اهمیت هم افزایی و همکاری میان دستگاه های اجرایی و شهرداری ها تأکید کرد و افزود: سازمان همیاری شهرداری ها نقش حیاتی در توسعه شهری دارد؛ لذا این سازمان باید توجه ویژه ای به مسائل عمرانی و اجتماعی داشته باشد.

وی همچنین بر اهمیت توجه به شرکت های دانش بنیان تأکید و بیان کرد: خوشبختانه در این زمینه فعالیت های خوبی در حال انجام است، اما باید دقت کرد که شرکت های دانش بنیان باید تولیدی باشند، نه مصرفی؛ این ش


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هم افزایی میان دستگاه های اجرایی و شهرداری ها عامل توسعه شهری است

هم افزایی میان دستگاه های اجرایی و شهرداری ها عامل توسعه شهری است