مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 11 اسفند 1403 ساعت 17:402025-03-01اقتصادي

فاز دوم گلخانه هیدروپونیک توت فرنگی در ارومیه کلنگ زنی شد


با حضور فرماندار ارومیه فاز دوم گلخانه هیدروپونیک توت فرنگی کلنگ زنی شد.

- فاز دوم گلخانه هیدروپونیک توت فرنگی در ارومیه کلنگ زنی شد ایسنا/آذربایجان غربی با حضور فرماندار ارومیه فاز دوم گلخانه هیدروپونیک توت فرنگی کلنگ زنی شد.

عصرگاه 11 اسفند، فاز دوم گلخانه هیدروپونیک کشت توت فرنگی در مساحت 3000 مترمربع و با سرمایه گذاری بالغ بر 18 میلیارد ریال از محل سرمایه گذاری موقوفات و بقاع متبرکه شهرستان ارومیه، با حضور مقابلی، فرماندار ارومیه و مدیرکل اوقاف وامور خیریه استان کلنگ زنی شد.

این پروژه با هدف توسعه کشاورزی نوین و بهره وری بیشتر از منابع، به طور مستقیم زمینه اشتغال 5 نفر را فراهم خواهد کرد و هر دوره از فعالیت گلخانه، به طور غیرمستقیم فرصت اشتغال برای 15 نفر دیگر را ایجاد خواهد نمود.

استفاده از روش هیدروپونیک در کشت محصولات کشاورزی، علاوه بر صرفه جویی در مصرف آب، افزایش کیفیت و کمیت تولید را به دنبال دارد و می تواند الگویی مؤثر برای توسعه کشاورزی پایدار در منطقه باشد.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فاز دوم گلخانه هیدروپونیک توت فرنگی در ارومیه کلنگ زنی شد

فاز دوم گلخانه هیدروپونیک توت فرنگی در ارومیه کلنگ زنی شد