مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 26 اسفند 1403 ساعت 16:502025-03-16سياسي

نیشابور رتبه دوم تلفات جاده ای خراسان رضوی را دارد


متأسفانه نیشابور رتبه دوم تلفات جاده ای در استان خراسان رضوی دارد.

- نیشابور - فرماندار نیشابور گفت: متأسفانه نیشابور رتبه دوم تلفات جاده ای در استان خراسان رضوی دارد.

به گزارش خبرنگار مهر ، مهدی دونده ظهر یکشنبه در آخرین جلسه شورای اداری نیشابور در سال 1403 اظهار کرد: متأسفانه در سال 1403، 101 نفر در سوانح جاده ای محورهای نیشابور جان خود را از دست داده اند و این شهرستان در حال حاضر رتبه دوم تلفات جاده ای استان خراسان رضوی را دارد.

فرماندار نیشابور افزود: موج اول سفرهای نوروزی از 25 اسفندماه در محور سبزوار-مشهد آغاز می شود و نیمه دوم فروردین، موج دوم سفرها در محور نیشابور-تهران خواهد بود.

وی با اشاره به گزارش کارگروه سوانح جاده ای بیان کرد: عوامل اصلی تصادفات در محورهای استان شامل 20 درصد سرعت غیرمجاز، 15 درصد خستگی و خواب آلودگی راننده، 10 درصد نقص فنی خودرو، 10 درصد عدم توجه به علائم راهنمایی و استفاده از تلفن همراه و 10 درصد وضعیت نامناسب جاده ها در استان و کشور می شود.

دونده ابراز کرد: خراسان رضوی 21 هزار کیلومتر راه مواصلاتی دارد، اما فقط 35 کیلومتر آزادراه در آن احداث شده است، این مسئله را یکی از مشکلات زیرساختی مهم استان است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نیشابور رتبه دوم تلفات جاده ای خراسان رضوی را دارد

نیشابور رتبه دوم تلفات جاده ای خراسان رضوی را دارد