مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 20 اسفند 1403 ساعت 13:252025-03-10اقتصادي

دستگاه های نظارتی گیلان در گرفتن حق شهروندان با کسی تعارف ندارند

دستگاه های نظارتی گیلان در گرفتن حق شهروندان با کسی تعارف ندارند

بازرس کل استان گیلان با تاکید مجدد بر نظارت دقیق و لحظه ای بر بازار ارزاق عمومی گفت: دستگاه های نظارتی، قضایی و تعزیرات در گرفتن حق شهروندان از متخلفان و محتکران با هیچکس تعارف ندارند.

- رشت- بازرس کل استان گیلان با تاکید مجدد بر نظارت دقیق و لحظه ای بر بازار ارزاق عمومی گفت: دستگاه های نظارتی، قضایی و تعزیرات در گرفتن حق شهروندان از متخلفان و محتکران با هیچکس تعارف ندارند.

به گزارش خبرنگار مهر ، احمد آقایی ظهر دوشنبه از انبارها و سردخانه های ذخیره شکر، میوه، خرما، گوشت و مرغ شهرستان رشت بازدید کرد.

در این بازدید که معاون مدیریت ارزیابی و عملکرد و سربازرس گروه زمین، منابع طبیعی و محیط زیست بازرسی کل، مدیران کل غله، تعاون روستایی و پشتیبانی امور دام و معاون صمت استان نیز حضور داشتند، دکتر آقایی با پیگیری میزان ذخیره ارزاق عمومی برای ایام تعطیلات سال نو و ماه مبارک رمضان، از عملکرد مسئولان تجلیل کرد.

وی با اشاره به ذخیره سازی به موقع و به اندازه ارزاق عمومی گفت: به مردم شریف استان گیلان این اطمینان را می دهیم که با درایت مسئولین و متولیان امر ان شاءالله در ایام تعطیلات مشکلی بابت تأمین مایحتاج مردم وجود نخواهد داشت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دستگاه های نظارتی گیلان در گرفتن حق شهروندان با کسی تعارف ندارند

دستگاه های نظارتی گیلان در گرفتن حق شهروندان با کسی تعارف ندارند