مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 29 بهمن 1403 ساعت 21:102025-02-17حوادث

محاکمه ساقی به خاطر مرگ و نابینایی مشتریانش


مرد جوان که متهم است با توزیع مشروب الکلی تقلبی باعث مرگ پسری جوان و نابینایی موقت دوستش شده، در دادگاه کیفری یک استان تهران پای میز محاکمه ایستاد.

- شامگاه بهمن 1399 و با گزارش انتقال دو مرد به بیمارستانی در جنوب تهران، مأموران تحقیقات خود را آغاز کردند.

به گزارش تابناک به نقل از روزنامه جام جم، در جریان تحقیقات پلیسی معلوم شد دو مرد جوان که با یکدیگر دوست بودند، بر اثر مصرف مشروبات الکلی دچار مسمومیت شده اند.

در پی این حادثه یکی از آنها به نام بابک جان باخت و دوستش سینا کم بینا شد.

سینا در تحقیقات به مأموران گفت: چند روز قبل از ساقی محل به نام آرش مشروب گرفتیم و بعد از خوردن آن به جگرکی رفتیم.

همان شب حال ما بد شد و تصور کردیم با جگر مسموم شدیم.

در ادامه با بدحال شدن مان، هر دوی ما را به بیمارستان منتقل کردند که دوستم به خاطر جثه ضعیفش فوت کرد و من کم بینا شدم.

مأموران با اطلاعاتی که سینا داده بود، موفق به دستگیری آرش شدند اما او در تحقیقات مدعی شد ساقی مشروب نیست و به اشتباه دستگیر شده است.

متهم در شعبه دوازدهم دادگاه کیفری محاکمه شد که در این جلسه مادر جوان فوت شده درخواست قصاص کرد.

این در حالی بود که سینا هم دیه چشمش را مطالبه کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

محاکمه ساقی به خاطر مرگ و نابینایی مشتریانش

محاکمه ساقی به خاطر مرگ و نابینایی مشتریانش