مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 14 بهمن 1403 ساعت 19:452025-02-02سياسي

پزشکیان: کشور با اتکا به علم و دانش به رشد می رسد نه وابستگی به ذخایر نفتی


رییس جمهور با اشاره به اینکه کشور با اتکا به علم و دانش به رشد می رسد نه وابستگی به ذخایر نفتی، گفت: اگر ما بتوانیم محصولات و تولیدات کاربردی در بخش فضایی کشور را به سمت حل مشکلات و چالش های کشور هدایت کنیم علاوه بر خدمت رسانی مدرن و افزایش سطح رفاه در جامعه، - پزشکیان: کشور با اتکا به علم و دانش به رشد می رسد نه وابستگی به ذخایر نفتی رییس جمهور با اشاره به اینکه کشور با اتکا به علم و دانش به رشد می رسد نه وابستگی به ذخایر نفتی، گفت: اگر ما بتوانیم محصولات و تولیدات کاربردی در بخش فضایی کشور را به سمت حل مشکلات و چالش های کشور هدایت کنیم علاوه بر خدمت رسانی مدرن و افزایش سطح رفاه در جامعه، زمینه حفظ و نگهداشت نخبگان این حوزه را نیز فراهم خواهیم آورد.

به گزارش ایسنا، نخستین جلسه شورای عالی فضایی در دولت چهاردهم ظهر امروز ـ یکشنبه ـ همزمان با روز ملی فناوری فضایی با حضور مسعود پزشکیان در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد.

رییس جمهور در این جلسه تدوین نقشه راهبردی عملیاتی و قابل اجرا برای صنعت فضایی کشور را از جمله نیازهای ضروری این صنعت برشمرد.

پزشکیان با بیان اینکه ما باید بر اساس یک نقشه راهبردی دقیق در صنعت فضایی کشور بدانیم که در کجا قرار داریم و قرار است چگونه و به چه هدفی برسیم، افزود: در چنین شرایطی وظایف هر یک ا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پزشکیان: کشور با اتکا به علم و دانش به رشد می رسد نه وابستگی به ذخایر نفتی

پزشکیان: کشور با اتکا به علم و دانش به رشد می رسد نه وابستگی به ذخایر نفتی