مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 30 بهمن 1403 ساعت 18:402025-02-18اقتصادي

همه ظرفیت ها را برای کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی به کار گرفته ایم


دولت چهاردهم همه ظرفیت های خود را به کار گرفته تا ضمن کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی، ارزآوری کشور افزایش یابد و در عین حال انضباط مالی نیز ایجاد و تقویت شود.

- همه ظرفیت ها را برای کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی به کار گرفته ایم رییس جمهور گفت: دولت چهاردهم همه ظرفیت های خود را به کار گرفته تا ضمن کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی، ارزآوری کشور افزایش یابد و در عین حال انضباط مالی نیز ایجاد و تقویت شود.

به گزارش خبرگزاری مهر ، مسعود پزشکیان ظهر امروز سه شنبه در نشستی با رییس کل و مدیران بانک مرکزی، پس از استماع گزارش رییس کل بانک مرکزی، حفظ ارزش پول کشور و دارایی های مردم را مهمترین وظیفه بانک مرکزی عنوان کرد.

رییس جمهور با تاکید بر اینکه مسئولان بانک مرکزی باید با کمک کارشناسان و دانشگاهیان برای مدیریت نوسانات در بازار راهکار طراحی و اجرا کنند، افزود: باید یک چارچوب عملیاتی مؤثر در این زمینه طراحی کنید.

پزشکیان با بیان اینکه در وضعیت فعلی اقتصادی جامعه باید با دقت و حساسیت بیشتری عمل کنیم، تصریح کرد: دولت در حال حاضر در تلاش است تا بازارهای پولی، مالی و تجاری به شکل صحیح پا بگیرد.

عمده اقتصاددانان بر این نکته اتفاق نظر دارند که حل این مشکلات نیازمند این است که سرمایه گذاری صورت بگیرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

همه ظرفیت ها را برای کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی به کار گرفته ایم

همه ظرفیت ها را برای کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی به کار گرفته ایم