مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 8 بهمن 1403 ساعت 13:312025-01-27اقتصادي

4500 کیلومتر باند راه در استان مرکزی برف روبی شد و بارندگی تا فردا ادامه دارد


به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، مهرداد جهانی مدیرکل راهداری استان مرکزی گفت: اکنون بارش برف در اراک، شازند، غرق آباد، خمین، فراهان، - 4500 کیلومتر باند راه در استان مرکزی برف روبی شد و بارندگی تا فردا ادامه دارد مدیرکل راهداری استان مرکزی گفت: از صبح امروز تاکنون 4500 کیلومتر باندراه برف روبی و یک هزار تن نمک و ماسه مصرف شده است.

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، مهرداد جهانی مدیرکل راهداری استان مرکزی گفت: اکنون بارش برف در اراک، شازند، غرق آباد، خمین، فراهان، خنداب و گردنه نقره کمر در تفرش گزارش شده است.

وی بیان کرد: جاده های ارتباطی استان مرکزی با فعالیت 60 اکیپ راهداری باز است و تردد در هیچ جاده ای کُند یا بسته نیست.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی ادامه داد: بارش برف در استان از ساعت پنج صبح امروز آغاز شده و اکنون گستردگی توده برف تمام سطح استان را فراگرفته و بارش برف تا فردا در استان مرکزی ادامه داد.

جهانی افزود: بیشترین بارش برف در اراک، خمین، آشتیان، فراهان، خنداب، شازند و تفرش گزار شده است.

6 هزار و 400 کیلومتر انواع آزاد راه، راه اصلی و راه روستایی در استان مرکزی وجود دارد که چهار هزار کیلومتر آن را راه های روستایی تشکیل می دهد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

4500 کیلومتر باند راه در استان مرکزی برف روبی شد و بارندگی تا فردا ادامه دارد

4500 کیلومتر باند راه در استان مرکزی برف روبی شد و بارندگی تا فردا ادامه دارد