موضوعات داغ: - عيسي آل كثير - نيروهاي شركتي - ساماندهي نيروهاي شركتي - ريكاردو ساپينتو - آذربايجان غربي - كميسيون اجتماعي مجلس - استان خوزستان - تأمين آب شرب - رييس جمهوري - كميسيون اجتماعي - برنامه صرفا جهت اطلاع - گفتگوي راديويي - ميتينگ انتخاباتي - رحيمي جهان آبادي - امير ميرزاييان - تشرف به اسلام - بازي امشب بارسلونا - سخنراني شيخ حسين انصاريان - ستاد تنظيم بازار استان - تل ابيض سوريه - نمايش ميداني تنهاتر از مسيح - 180 ميليارد ريال - سينماهاي آمريكا

مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 18 بهمن 1403 ساعت 16:352025-02-06بين الملل

نهاد فلسطینی: اشغالگران در اجرای تعهدات پروتکل بشردوستانه کارشکنی می کنند


دفتر اطلاع رسانی دولتی فلسطین در نوار غزه امروز (پنجشنبه) اعلام کرد که کمک های وارد شده به غزه بسیار کمتر از میزان توافق شده در آتش بس بوده و رژیم صهیونیستی در اجرای تعهدات پروتکل بشردوستانه کارشکنی می کند.

- نهاد فلسطینی: اشغالگران در اجرای تعهدات پروتکل بشردوستانه کارشکنی می کنند دفتر اطلاع رسانی دولتی فلسطین در نوار غزه امروز (پنجشنبه) اعلام کرد که کمک های وارد شده به غزه بسیار کمتر از میزان توافق شده در آتش بس بوده و رژیم صهیونیستی در اجرای تعهدات پروتکل بشردوستانه کارشکنی می کند.

به گزارش ایسنا، سلامه معروف، رییس دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه خاطرنشان کرد که رژیم صهیونیستی در بندهای پروتکل بشردوستانه در غزه کارشکنی کرده و مانع ورود کمک ها شده و از هر فرصتی برای طفره روی از اجرای توافق آتش بس سوءاستفاده می کند.

بر اساس گزارش شبکه خبری العربی ، وی در ادامه افزود، رژیم صهیونیستی با وجود درخواست فلسطینیان در خصوص سرپناه فوری از جمله خانه های سیار و چادرها، اولویت های پروتکل بشردوستانه را دستکاری می کند و تلاش دارد که پس گذشت حدود 15 ماه بمباران، تخریب و ویرانی و قتل و کشتار، درد و رنج فلسطینیان را افزایش دهد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نهاد فلسطینی: اشغالگران در اجرای تعهدات پروتکل بشردوستانه کارشکنی می کنند

نهاد فلسطینی: اشغالگران در اجرای تعهدات پروتکل بشردوستانه کارشکنی می کنند