مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 8 بهمن 1403 ساعت 11:502025-01-27بين الملل

تحقیقات سوئد درباره خرابکاری در یک کابل زیردریایی


یک کابل زیردریایی میان لتونی و سوئد که روز یکشنبه بر اثر عوامل خارجی آسیب دید، اعزام کشتی های گشت زنی ناتو به اطراف منطقه حادثه و تحقیقات مقامات سوئدی درباره احتمال خرابکاری را به دنبال داشت.

- یک کابل زیردریایی میان لتونی و سوئد که روز یکشنبه بر اثر عوامل خارجی آسیب دید، اعزام کشتی های گشت زنی ناتو به اطراف منطقه حادثه و تحقیقات مقامات سوئدی درباره احتمال خرابکاری را به دنبال داشت.

به گزارش ایسنا، مقامات دادستانی سوئد اعلام کردند سرویس امنیتی سوئد، در راستای این تحقیقات، کنترل یک کشتی را به دست گرفتند.

ماتس لیونگکویست، دادستان ارشد در بیانیه ای گفت: ما اکنون در حال انجام تعدادی از اقدامات تحقیقاتی مشخص هستیم، اما به دلیل تحقیقات اولیه در حال انجام، نمی توانم به این موضوع بپردازم.

ناتو، کشتی ها و هواپیماهای نظامی را تحت ماموریتی موسوم به سنتری بالتیک که اخیرا بکار گرفته شده، هماهنگ می کند.

این اقدامات به دنبال مجموعه ای از حوادث صورت گرفته که در جریان آنها، کابل های برق، کابل های مخابراتی و خطوط لوله گاز پس از آغاز جنگ اوکراین در فوریه سال 2022، آسیب دیده اند.

اویکا سیلینا، نخست وزیر لتونی گفت: دولت او در حال هماهنگی با ناتو و سایر کشورهای منطقه دریای بالتیک برای روشن شدن شرایط مربوط به حادثه اخیر است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تحقیقات سوئد درباره خرابکاری در یک کابل زیردریایی

تحقیقات سوئد درباره خرابکاری در یک کابل زیردریایی