مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 5 بهمن 1403 ساعت 15:502025-01-24سياسي

آمادگی 100 هزار نفر برای عضویت در حماس به معنای محکم بودن پایگاه آن است


نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان، گفت: اعلام آمادگی صد هزار نفر برای عضویت در حماس به معنای محکم بودن پایگاه آن است.

- زاهدان- نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان، گفت: اعلام آمادگی صد هزار نفر برای عضویت در حماس به معنای محکم بودن پایگاه آن است.

به گزارش، آیت الله مصطفی محامی در خطبه های نمازجمعه این هفته زاهدان با قرائت و شرح فرازی از رساله حقوق امام سجاد (ع) به بیان نکاتی پیرامون حفظ اعضای بدن و پا پس کشیدن از آلودگی به گناه پرداخت.

وی ادامه داد: یکی از راه های تحصیل تقوای الهی دستگیری از اخلاق پیامبر و تلاش برای حاکمیت اخلاق اسلامی در زندگی و جامعه است.

وی بیان کرد: در روزهای پایانی ماه رجب قرار داریم، ماهی که شروع یک برنامه تذهیب، سیر و سلوکی و کسب آمادگی برای ورود به ماه رمضان است و برای آن هایی که توانسته اند این آمادگی را کسب کنند جای خوشحالی وجود دارد و آنهایی که نتوانسته اند باید در این چند روز باقی مانده به استغفار و مناجات با خداوند متعال بپردازند تا خداوند در حق ما لطف کرده و توفیق ادامه این سیر و سلوک در ماه شعبان و رمضان را به ما عنایت کند.

امام جمعه زاهدان افزود: یکشنبه 27 رجب سالروز مبعث شریف پیامبر اکرم (ص) است و برحسب روایات ایشان در چنین شبی به رسالت مبعوث شدند و جبرییل بر ایشان نازل شد و خداوند متعال ب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آمادگی 100 هزار نفر برای عضویت در حماس به معنای محکم بودن پایگاه آن است

آمادگی 100 هزار نفر برای عضویت در حماس به معنای محکم بودن پایگاه آن است