مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 3 بهمن 1403 ساعت 13:352025-01-22بين الملل

سیا: دستور ترامپ برای لغو مجوز امنیتی 50 مقام سابق را اجرا کردیم


سخنگوی سیا گفت این سازمان از دستور اجرایی رییس جمهور آمریکا برای لغو مجوزهای امنیتی 50 مقام سابق اطلاعاتی و بلندپایه دولتی که در سال 2020 نامه ای را برای زیر سوال بردن صحت اطلاعات موجود در لپ تاپ پسر بایدن امضا کردند، - سخنگوی سیا گفت این سازمان از دستور اجرایی رییس جمهور آمریکا برای لغو مجوزهای امنیتی 50 مقام سابق اطلاعاتی و بلندپایه دولتی که در سال 2020 نامه ای را برای زیر سوال بردن صحت اطلاعات موجود در لپ تاپ پسر بایدن امضا کردند، پیروی کرده است.

به گزارش ایسنا، دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا روز دوشنبه پس از ادای سوگند یک فرمان اجرایی را امضا کرد که بر اساس آن، مجوزهای امنیتی 50 مقام اطلاعاتی و بلندپایه دولتی سابق لغو شد.

اکثر آن ها جمهوری خواهانی هستند که به هماهنگی با کارزار انتخاباتی جو بایدن رییس جمهور پیشین ایالات متحده در سال 2020 برای بی اعتبار کردن گزارش مربوط به ایمیل های هانتر بایدن در هفته های پایانی مبارزات انتخاباتی ریاست جمهوری 2020 متهم شده بودند.

همه این مقامات، به جز یک نفر در آن زمان نامه ای را امضا کردند که صحت اطلاعات موجود در لپ تاپ هانتر بایدن پسر رییس جمهور پیشین را زیر سوال می برد.

آن ها در این نامه مدعی شدند که افشا کردن محتوای ایمیل هایی که ظاهراً متعلق به هانتر بایدن بوده است، تمام نشانه های سنتی یک


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سیا: دستور ترامپ برای لغو مجوز امنیتی 50 مقام سابق را اجرا کردیم

سیا: دستور ترامپ برای لغو مجوز امنیتی 50 مقام سابق را اجرا کردیم