مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 19 بهمن 1403 ساعت 02:052025-02-06سياسي

کارگاه «اشتغال آفرینی خیاطی» در زندان مرکزی سنندج افتتاح شد

کارگاه «اشتغال آفرینی خیاطی» در زندان مرکزی سنندج افتتاح شد

کارگاه «اشتغال آفرینی خیاطی» به مناسبت دهه مبارک فجر در زندان مرکزی سنندج افتتاح شد.

- کارگاه اشتغال آفرینی خیاطی در زندان مرکزی سنندج افتتاح شد سنندج-کارگاه اشتغال آفرینی خیاطی به مناسبت دهه مبارک فجر در زندان مرکزی سنندج افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، رییس کل دادگستری کردستان در حاشیه افتتاح این کارگاه اشتغال آفرینی در زندان مرکزی سنندج اظهار کرد: این کارگاه با انعقاد قرارداد فیمابین بنیاد تعاون زندانیان استان و کارآفرین بخش خصوصی در فضایی به مساحت بیش از 150 متر ایجاد شده است.

حجت الاسلام سید حسین حسینی بیان کرد: این کارگاه زمینه را برای حرفه آموزی، اشتغال و کسب درآمد پایدار 50 نفر از مددجویان سنندج ایجاد کرده است.

رییس کل دادگستری استان کردستان بیان کرد: کارآفرین بخش خصوصی با حمایت های بنیاد تعاون زندانیان استان و استقرار تجهیزات، این طرح اشتغال زا را در زندان مرکزی سنندج راه اندازی کرده است.

وی افزود: در حال حاضر هزار و 413 زندانی در زندان های استان کردستان مشغول به فعالیت هستند که به صورت ماهانه به این مددجویان بیش از 2 میلیارد و 500 میلیون تومان دستمزد پرداخت می شود.

حجت الاسلام و المسلمین حسینی تاکید کرد: دستگاه قضایی استان برای اشتغالزایی زندانیان از تمام ظرفیت و توان خود استفاده می کند و اعتقاد ما بر این اسØ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کارگاه «اشتغال آفرینی خیاطی» در زندان مرکزی سنندج افتتاح شد

کارگاه «اشتغال آفرینی خیاطی» در زندان مرکزی سنندج افتتاح شد