مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 بهمن 1403 ساعت 10:252025-01-20اجتماعي

استان اردبیل مستعد تولید انرژی از خورشید است


مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل گفت: استان اردبیل مستعد تولید انرژی از خورشید است و خوشبختانه گام های مثبتی برای راه اندازی نیروگاه های انرژی خورشیدی برداشته شده است.

- ایسنا/اردبیل مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل گفت: استان اردبیل مستعد تولید انرژی از خورشید است و خوشبختانه گام های مثبتی برای راه اندازی نیروگاه های انرژی خورشیدی برداشته شده است.

حسن قاسم پور یکم بهمن در جمع خبرنگاران گفت: پاک و ارزان بودن انرژی های تجدیدپذیر، مزایایی است که ضرورت تولید این نوع از انرژی را دوچندان می کند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل با اشاره به شعار هفته ملی هوای پاک با عنوان عزم ملی برای هوای پاک با انرژی های تجدید پذیر تصریح کرد: استان اردبیل مستعد تولید انرژی از خورشید است و خوشبختانه گام های مثبتی برای راه اندازی نیروگاه های انرژی خورشیدی برداشته شده است.

قاسم پور تاکید کرد: قانون هوای پاک در 34 ماده، تکالیفی را بر عهده 24 دستگاه اجرایی قرار داده است و اگر بخواهیم هوای پاک استان را حفظ کنیم، تمام دستگاه ها و همچنین عموم مردم باید احساس مسئولیت کنند.

وی افزود: موضوع هوا موضوعی ملی و فراملی است و افزایش آلاینده های هوا بر سلامت تمام موجودات زنده اثر می گذارد بنابراین تمام افراد باید در قبال حفظ پاکی هوا احساس مسئولیت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

استان اردبیل مستعد تولید انرژی از خورشید است

استان اردبیل مستعد تولید انرژی از خورشید است