مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 4 بهمن 1403 ساعت 16:202025-01-23دانش

علوم انسانی و اجتماعی در کشور با بحران ناکارآمدی مواجه است؛ لزوم بازنگری در علوم انسانی


بیش از 30 استاد برجسته علوم انسانی و اجتماعی در نشستی به موضوع بحران ناکارآمدی علوم انسانی اجتماعی پرداختند.

- علوم انسانی و اجتماعی در کشور با بحران ناکارآمدی مواجه است؛ لزوم بازنگری در علوم انسانی بیش از 30 استاد برجسته علوم انسانی و اجتماعی در نشستی به موضوع بحران ناکارآمدی علوم انسانی اجتماعی پرداختند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، نشست اندیشمندان و استادان علوم انسانی و اجتماعی با موضوع بحران ناکارآمدی علوم انسانی و اجتماعی با حضور بیش از 30 نفر از استادان برجسته علوم انسانی و اجتماعی به میزبانی بنیاد ملی نخبگان و مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران در محل مؤسسه برگزار شد.

در این نشست، دکتر سید حسن حسینی مشاور عالی رییس بنیاد ملی نخبگان و دبیر شورای نخبگان، و جمعی از استادان علوم انسانی و اجتماعی حضور داشتند.

تبیین یک بحران؛ ناکارآمدی علوم انسانی و اجتماعی در کشور در ابتدای این نشست، سید حسن حسینی استاد فلسفه دانشگاه شریف با اشاره به مشکلات ساختاری علوم انسانی در کشور گفت: علوم انسانی و اجتماعی در کشور با بحران ناکارآمدی مواجه است.

این بحران نه تنها در حل مسائل اجتماعی، سیاسی و فرهنگی مشهود است، بلکه اثرگذاری آن در نظام حکمرانی نیز کاهش یافته است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

علوم انسانی و اجتماعی در کشور با بحران ناکارآمدی مواجه است؛ لزوم بازنگری در علوم انسانی

علوم انسانی و اجتماعی در کشور با بحران ناکارآمدی مواجه است؛ لزوم بازنگری در علوم انسانی