مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 7 بهمن 1403 ساعت 14:352025-01-26سياسي

بهره برداری بیش از 9 هزار واحد مسکونی در سیستان و بلوچستان


مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی سیستان و بلوچستان از بهره برداری نه هزار و 136 واحد مسکونی شهری و روستایی در استان در دهه فجر امسال خبر داد.

- زاهدان- مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی سیستان و بلوچستان از بهره برداری نه هزار و 136 واحد مسکونی شهری و روستایی در استان در دهه فجر امسال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی سیستان و بلوچستان، مصطفی بیک مداح با تبریک مناسبت فرارسیدن ایام الله دهه فجر، گفت: همزمان با ایام دهه فجر پیش رو، تعداد 9 هزار و 440 واحد مسکن شهری و روستایی آماده بهره برداری در استان به مالکان واگذار می شود.

وی در تشریح فعالیت های بنیاد مسکن در بخش مسکن روستایی گفت: امسال 15 هزار واحد مسکونی روستایی در استان شروع به ساخت شده که 11 هزار فقره آن با استفاده از تسهیلات 350 میلیون تومانی بدون بهره طرح ملی مقاوم سازی مسکن روستایی ساخته می شود و نزدیک به چهار هزار واحد مسکونی نیز به صورت مشترک با نهادهای حمایتی برای مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره)، سازمان بهزیستی و بسیج برای محرومین احداث می شود و با وجود مشکلات بانکی، موفق شدیم بیش از نُه هزار واحد را تکمیل و آماده تجویل و واگذاری به روستاییان شریف استان کنیم که به مناسبت دهه فجر رسماً به این عزیزان واگذار می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بهره برداری بیش از 9 هزار واحد مسکونی در سیستان و بلوچستان

بهره برداری بیش از 9 هزار واحد مسکونی در سیستان و بلوچستان