مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 3 بهمن 1403 ساعت 16:052025-01-22اقتصادي

لزوم توجه به اصلاح حکمرانی آب/پیشنهاد ایجاد یک بازار واقعی برای بهینه سازی آب


زمانی که دولت به صورت همزمان سیاست گذار، تنظیم گر، تخصیص دهنده و فروشنده آب است، تحقق اصلاح حکمرانی آب دشوار خواهد بود و نتیجه آن را می توان در تنظیم قراردادهای این صنعت به ویژه در مدل خرید تضمینی آب و پساب مشاهده کرد که راه .

- لزوم توجه به اصلاح حکمرانی آب/پیشنهاد ایجاد یک بازار واقعی برای بهینه سازی آب یک فعال خصوصی حوزه آب گفت: زمانی که دولت به صورت همزمان سیاست گذار، تنظیم گر، تخصیص دهنده و فروشنده آب است، تحقق اصلاح حکمرانی آب دشوار خواهد بود و نتیجه آن را می توان در تنظیم قراردادهای این صنعت به ویژه در مدل خرید تضمینی آب و پساب مشاهده کرد که راه نفس شرکت ها را برای اداره کار سد کرده است.

به گزارش ایسنا، صبح امروز در ادامه رویداد پیشگامان پیشرفت ، جمعی از تولیدکنندگان و فعالان بخش خصوصی با رهبر معظم انقلاب دیدار کرده و تعدادی از فعالان اقتصادی بخش خصوصی به ارائه دیدگاه و نظرات خود پرداختند.

رضا حاجی کریم - یک فعال خصوصی حوزه آب در این دیدار اظهار کرد: به عنوان رییس فدراسیون صنعت آب اعلام می کنم که در صادرات خدمات فنی و مهندسی همانطور که سال قبل یکی از همکاران من از همین تریبون عنوان کرد، همچنان نبود فرماندهی واحد بازدارنده بوده و در داخل کشور نیز این صنعت جدا از مشکلات اقتصاد کلان با حکمرانی ناکارآمد آب رو به رو است


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

لزوم توجه به اصلاح حکمرانی آب/پیشنهاد ایجاد یک بازار واقعی برای بهینه سازی آب

لزوم توجه به اصلاح حکمرانی آب/پیشنهاد ایجاد یک بازار واقعی برای بهینه سازی آب