مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 25 دی 1403 ساعت 14:002025-01-14ورزشي

خبر بد برای هواداران آرسنال| ژسوس رباط داد؟


به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، هرچند هنوز هیچ چیز قطعی نیست، اما سرمربی توپچی ها خودش و بقیه افراد را برای یک آسیب طولانی آماده می کرد.

- تصاویری از چرخش ناگهانی و اصطلاحا خالی کردن زانو و همچنین کمی جابه جایی در استخوان درشت نی را دیدند که عموما نشان دهنده پارگی رباط صلیبی و یا آسیب به مینیسک است به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، هرچند هنوز هیچ چیز قطعی نیست، اما سرمربی توپچی ها خودش و بقیه افراد را برای یک آسیب طولانی آماده می کرد.

اولین رسانه معتبر در بخش بررسی آسیب های بازیکنان رسانه Physio Scout در شبکه اجتماعی ایکس بود.

متخصصان این شبکه با توجه به آنچه مشاهده کردند، تصاویری از چرخش ناگهانی و اصطلاحا خالی کردن زانو و همچنین کمی جابه جایی در استخوان درشت نی را دیدند که عموما نشان دهنده پارگی رباط صلیبی و یا آسیب به مینیسک است.

البته آنها یک پیش بینی خفیف و خوش بینانه داشتند.

دوره های احتمال دوری از نظر این متخصصان در صورت پارگی رباط 9 ماه یا بیشتر خواهد بود و در صورت آسیب جدی مینیسک بین 3 الی 4 ماه دوری را درنظر گرفتند.

آنها همچنین برای کوفتگی استخوان چیزی حدود یک هفته را درنظر دارند و این بسیار خوشبینانه است.

متخصصان صفحه Injury در شبکه ایکس هرگز نگاهی خوشبینانه به این آسیب نداشتند و هر 3 نظر آنها آسیبی بالای 3 ماه بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خبر بد برای هواداران آرسنال| ژسوس رباط داد؟

خبر بد برای هواداران آرسنال| ژسوس رباط داد؟