مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 25 دی 1403 ساعت 18:152025-01-14اقتصادي

ناترازی انرژی به واحدهای تولیدی مازندران آسیب زده است


استاندار مازندران با بیان این که ناترازی انرژی به واحدهای صنعتی آسیب زده است، گفت: باید با احداث نیروگاه های خورشیدی مشکلات را کاهش دهیم - ساری- استاندار مازندران با بیان این که ناترازی انرژی به واحدهای صنعتی آسیب زده است، گفت: باید با احداث نیروگاه های خورشیدی مشکلات را کاهش دهیم به گزارش خبرنگار مهر ، مهدی یونسی عصر سه شنبه در دیدار ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت، ضمن اشاره به اینکه توسعه طرح های صنعتی از جمله موضوعاتی است که اولویت ما در بخش صنعت است، خاطرنشان کرد: سهم استان مازندران از تسهیلات توسعه طرح های صنعتی باید افزایش پیدا کند.

این سهم از بودجه 220 همتی بانک مرکزی برای توسعه طرح های صنعتی باید قابل توجه باشد.

مقام عالی دولت در مازندران، ادامه داد: ناترازی انرژی آسیب های جدی به واحدهای صنعتی وارد کرده است که برنامه داریم با احداث نیروگاه های خورشیدی مشکلات ناشی از ناترازی را کاهش دهیم.

استاندار مازندران، تصریح کرد: قطعات ماشین آلات واحدهای صنعتی در مازندران می بایست با حمایت وزارت صمت به روز رسانی شود، تا شاهد افزایش بهره وری و اشتغال در واحدهای صنعتی استان باشیم.

یونسی، افزود: توسعه صادرات مورد تاکید ماست و مواد اولیه مورد نیاز واحدهای صنعتی نیازمند تخصیص ارز مناسب است و انتظار داریم در دستور کا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ناترازی انرژی به واحدهای تولیدی مازندران آسیب زده است

ناترازی انرژی به واحدهای تولیدی مازندران آسیب زده است