مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 18 دی 1403 ساعت 11:002025-01-07سياسي

وزیر دادگستری: شهید سلیمانی به هیچ جناح خاص سیاسی وابسته نبودند


شهید سلیمانی دارای حسی دلسوزانه و پدرانه به جوانان بودند.

- وزیر دادگستری گفت: شهید سلیمانی دارای حسی دلسوزانه و پدرانه به جوانان بودند.

به گزارش ایسنا، امین حسین رحیمی در چهارمین جشنواره تجلیل از مدیران و کارکنان تراز مکتب حاج قاسم که در سالن اجلاس سران برگزار شده، گفت: شهید سلیمانی، یک مکتب بود و ما نباید شخصیت ایشان را صرفا در یک شخصیت نظامی خلاصه کنیم.

وی با بیان این که ایشان فردی مهربان و با محبت بودند گفت: شهید سلیمانی به پدر و مادر خود احترام زیادی می گذاشتند و در کنار محبتی که داشتند از نظر شخصیتی دارای ابهت و جذبه بودند.

وزیر دادگستری با بیان این که شهید سلیمانی در حوزه های مسئولیتی خود دارای مدیریت عالی و تدبیر فوق العاده ای بودند گفت: ایشان تابع ولایت فقیه بودند و به هیچ جناح خاص سیاسی وابسته نبودند.

وی با بیان این که شهید سلیمانی صادقانه به مردم خدمت می کردند گفت: متاسفانه به خاطر تلاش های دشمنان و همچنین برخی از ناکارآمدی هایی که ما داشتیم، سرمایه اجتماعی کشور کم شده است و ما باید سرمایه اجتماعی کشور را با خدمت صادقانه زیاد کنیم و در این زمینه می بایست از مکتب شهید سلیمانی درس بگیریم.

وزیر دادگستری همچنین با بیان اینکه دشمنان تلاش می کنند در کشور 2 دستگی و ناامیدی ایجاد کنند تصریح کرد: در ایفای مسئولیت خود با


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وزیر دادگستری: شهید سلیمانی به هیچ جناح خاص سیاسی وابسته نبودند

وزیر دادگستری: شهید سلیمانی به هیچ جناح خاص سیاسی وابسته نبودند