مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 6 دی 1403 ساعت 19:102024-12-26سياسي

باید به لایه های عمیق هوش مصنوعی دست پیدا کنیم


رییس فراکسیون هوش مصنوعی مجلس شورای اسلامی گفت: باید به لایه های عمیق هوش مصنوعی دست پیدا کنیم و در این عرصه به قدری توانمند شویم که قدرت را در دست بگیریم.

- به گزارش خبرنگار مهر ، رضا تقی پور بعد از ظهر پنجشنبه در نشست هم اندیشی تخصصی الزامات و کاربست های هوش مصنوعی در مسجد که در مسجد جمکران برگزار شد، اظهار کرد: مسجد در صدر اسلام عبادتگاه و تربیت گاه و پادگان بود و با گستردگی ساختارها این موارد از یکدیگر احصا شدند.

رییس فراکسیون هوش مصنوعی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: امام راحل (ره) و انقلاب اسلامی مبدا قدرت نرم در دنیا بودند و انقلاب اولین قدرتی بود که با این قدرت تسلط پیدا کرد.

وی ابراز کرد: خاستگاه این قدرت نرم تربیت و مکتب اسلام است و این قدرت می تواند در پایگاهی مثل مسجد که نماد مهدویت است، احیا شود.

تقی پور ادامه داد: مقام معظم رهبری در خصوص فضای مجازی تعبیری دارند مبنی بر اینکه همانطور که دشمن از این فضا برای انتشار ذلالت استفاده می کند، ما باید از آن برای هدایت بهره گیری کنیم.

رییس فراکسیون هوش مصنوعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امروز باید به لایه های عمیق هوش مصنوعی دست پیدا کنیم، افزود: امروز نوک پیکان حمله دشمن مباحث شناختی است و آن به معنای جنگ ذهن ها است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

باید به لایه های عمیق هوش مصنوعی دست پیدا کنیم

باید به لایه های عمیق هوش مصنوعی دست پیدا کنیم