مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 19 دی 1403 ساعت 10:452025-01-08حوادث

جاعل اسناد بانکی و قضایی توسط مامورین حفاظت دادگستری مازندران دستگیر شد


رییس کل دادگستری مازندران از دستگیری کلاهبردار حرفه ای و جاعل اسناد بانکی مرتبط با دادگستری استان خبر داد و گفت: متهم از سوی مامورین حفاظت و اطلاعات دادگستری مازندران دستگیر و به زندان معرفی شد.

- ایسنا/مازندران رییس کل دادگستری مازندران از دستگیری کلاهبردار حرفه ای و جاعل اسناد بانکی مرتبط با دادگستری استان خبر داد و گفت: متهم از سوی مامورین حفاظت و اطلاعات دادگستری مازندران دستگیر و به زندان معرفی شد.

عباس پوریانی چهارشنبه 19 دی ماه در این خصوص در گفت وگو با رسانه ها، اظهار کرد: با توجه به وصول چندین گزارش، مبنی بر انجام تخلفات مکرر از سوی خانمی که خود را وکیل معرفی می کرد، پیگیری موضوع در دستور کار حفاظت و اطلاعات دادگستری مازندران قرار گرفت.

رییس کل دادگستری مازندران ادامه داد: در تحقیقات ابتدایی مشخص شد، مشارالیها ضمن جلب اعتماد مردم با جعل اوراق قضایی و چک های بانکی صادره از دادگستری استان و همچنین سوء استفاده از عنوان وکیل و ادعای نفوذ در مجموعه های قضایی و دولتی استان از جمله اداره ثبت، محیط زیست و منابع طبیعی، نسبت به جعل اوراق قضایی و اسناد سایر ادارات دولتی و همچنین کلاهبرداری گسترده از مردم اقدام کرده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جاعل اسناد بانکی و قضایی توسط مامورین حفاظت دادگستری مازندران دستگیر شد

جاعل اسناد بانکی و قضایی توسط مامورین حفاظت دادگستری مازندران دستگیر شد