مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 19 دی 1403 ساعت 18:152025-01-08اجتماعي

عملیات ساخت نخستین مدرسه الگویی کشور در کلات به پایان رسید

عملیات ساخت نخستین مدرسه الگویی کشور در کلات به پایان رسید

طی کمتر از 28 روز کاری با همت مردم و گروه های جهادی و همچنین مسئولان استان و کشور عملیات ساخت نخستین مدرسه الگویی کشور در این شهرستان به پایان رسید.

- ایسنا/خراسان رضوی مدیر آموزش و پرورش کلات گفت: طی کمتر از 28 روز کاری با همت مردم و گروه های جهادی و همچنین مسئولان استان و کشور عملیات ساخت نخستین مدرسه الگویی کشور در این شهرستان به پایان رسید.

رمضان پروانه در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه تمامی اقدامات مورد نیاز این مدرسه انجام شده و اکنون منتظر افتتاحیه با حضور مسئولان استانی و کشوری هستیم، افزود: برای ساخت این مدرسه الگویی در کلات 25 تا 30 میلیارد ریال به صورت همکاری چند جانبه ای دولت، گروه های جهاد، نهادهای اجرایی و مردم سرمایه گذاری شده است.

وی با اشاره به اینکه این مدرسه 3 کلاسه به طور کامل هوشمند است، تصریح کرد: هر 3 کلاس این مدرسه مجهز به دیتا و برد هوشمند شده و معلم از این طریق به دانش آموزان آموزش می دهد.

مدیر آموزش و پرورش کلات در خصوص دلایل انتخاب شهرستان کلات برای ساخت این مدرسه الگویی گفت: چون کلات به نسبت سایر مناطق مدارس سنگی بیشتری داشت موجب شد که کلات برای اجرای این پروژه الگویی در نظر گرفته شود.

وی افزود: همچنین چون قبلاً هم پروژه های خوبی در این منطقه با کمک مردم و گروه های جهادی اجرا شده بود و از سویی مدیر کل


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عملیات ساخت نخستین مدرسه الگویی کشور در کلات به پایان رسید

عملیات ساخت نخستین مدرسه الگویی کشور در کلات به پایان رسید