مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 5 دی 1403 ساعت 21:252024-12-25اجتماعي

دانش آموزان «شب امتحان» 2.5 میلیون دقیقه فیلم تماشا کردند!


دانش آموزان با ورود به فیلیمومدرسه می توانند تمام درس های موردنیاز خود را در قالب یک ویدیو 2 ساعته جمع بندی کرده و برای امتحان آماده شوند.

- دانش آموزان شب امتحان 2.

5 میلیون دقیقه فیلم تماشا کردند! دانش آموزان با ورود به فیلیمومدرسه می توانند تمام درس های موردنیاز خود را در قالب یک ویدیو 2 ساعته جمع بندی کرده و برای امتحان آماده شوند.

طی یک هفته آغاز امتحانات ترم نخست مدارس، تعدادی از دانش آموزان برای جمع بندی شب امتحان، سراغ ویدئوهای آموزشی رفتند.

  پلتفرم فیلیمومدرسه در ادامه طرح ارائه ویدئوهای آموزشی جمع بندی شب امتحان که از سال گذشته کلید خورد، امسال بسته های ویژه ای را متناسب با تمامی سرفصل های درسی مرتبط با پایه های ششم تا دوازدهم تدارک دیده که در طول یک هفته گذشته با استقبال دانش آموزان مواجه شده است.

طی 5 روز اول هفته، بیش از 100 هزار کاربر در زمانی بالغ بر 2.

5 میلیون دقیقه، ویدئوهای جمع بندی شب امتحان را تماشا کرده اند.

  دانش آموزان پایه های نهم، هفتم، دهم و هشتم به ترتیب بیشترین استفاده را از این طرح تا به امروز داشته اند و به استناد آمار ثبت شده در سال گذشته، استقبال کلی از این طرح، نسب به امتحانات خردادماه، رشد 2 برابری داشته است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دانش آموزان «شب امتحان» 2.5 میلیون دقیقه فیلم تماشا کردند!

دانش آموزان «شب امتحان» 2.5 میلیون دقیقه فیلم تماشا کردند!